Închide meniul

Sergiu Hanca a dezvăluit motivul pentru care a semnat cu Petrolul: „Am spus da unui proiect de viitor”

Alex Ioniță Publicat: 6 iulie 2023, 21:35

Reclamă
Sergiu Hanca a dezvăluit motivul pentru care a semnat cu Petrolul: Am spus da unui proiect de viitor”

Sergiu Hanca a dezvăluit motivul pentru care a semnat cu Petrolul

Sergiu Hanca, în timpul unui meci pentru echipa naţională / Profimedia

Sergiu Hanca a dezvăluit motivul pentru care a semnat cu Petrolul. Fotbalistul era liber de contract, după despărțirea de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul a fost în discuții și cu Dinamo și a dezvăluit motivul pentru care nu a ales să se întoarcă în Ștefan cel Mare.

Sergiu Hanca a dezvăluit motivul pentru care a semnat cu Petrolul. Fotbalistul a refuzat-o pe Dinamo

Jucătorul în vârstă de 31 de ani a dezvăluit motivul pentru care a semnat cu Petrolul Ploiești. Acesta a declarat că „lupii galbeni” l-au dorit cel mai mult, astfel că a ales să se alăture formației conduse de Florin Pîrvu.

„Discuţii au fost de mult, a fost echipa care m-a dorit cel mai mult. Am spus da unui proiect de viitor, ştiu ce se vrea aici, au fost probleme, dar totul trebuie să meargă în sus. (n.r. Au fost discuţii cu Dinamo?) Prin diferiţi intermediari. Personal, nu m-a sunat nimeni de acolo să mă întrebe ceva.

Am avut foarte multe lecţii de învăţat (n.r. la Universitatea Craiova), chiar multe, cred că acea experienţă m-a întărit. Îmi e dor să joc un meci oficial pentru că nu am mai jucat de mult. Avem un grup frumos, băieţi de caracter şi cred că vom face lucruri frumoase”, a spus fotbalistul.

Reclamă

FC Snagov, Bihor Oradea, ASA Tg. Mureș, Dinamo și Universitatea Craiova sunt echipele din România la care a mai evoluat Hanca. El a avut şi o experienţă externă, la Cracovia, în perioada 2019 – 2022. În momentul de față, fotbalistul este cotat la 500.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

În această vară, Petrolul s-a mai înţeles cu Ionuț Cojocaru, Alexandru Musi, George Gavrilaş, Zoran Petrovic, Lukas Zima, Guilherme Garutti, Zoran Mitro și cu Pedro Justiniano.

Universitatea Craiova a anunţat oficial despărţirea de Sergiu Hanca

Universitatea Craiova a anunţat oficial despărţirea de Sergiu Hanca cu o săptămână în urmă. Universitatea Craiova a anunţat acum despărţirea de Sergiu Hanca printr-un mesaj foarte scurt. Clubul nu i-a mulţumit jucătorului.

Reclamă 4 / 0/3

Sergiu Hanca a fost în conflict cu clubul de care s-a despărţit. El şi Ionuţ Vînă au acţionat clubul în judecată, dar au pierdut procesul. Hanca cerea despăgubiri în valoare de 2 milioane de euro.

Sergiu Hanca era unul dintre jucătorii aduşi la Universitatea Craiova pentru ca echipa lui Mihai Rotaru să se bată la titlu. Nu a fost cazul şi Sergiu a avut unul dintre cele mai slabe sezoane ale carierei, după ce a ajuns în Bănie, liber de contract, de la Cracovia.

Transferat ca liber de contract în iulie 2022, de la Cracovia, Sergiu Hanca a evoluat în 14 partide pentru Universitatea Craiova. Fostul jucător al lui Dinamo nu a avut prea multe realizări în Bănie, în cele 14 meciuri jucate marcând o singură dată şi oferind un assist.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și