Închide meniul

Sergiu Hanca, replică dură pentru Joyskim Dawa: „Fotbalul nu e să ne rupem picioarele! Nu-l învăţ cum să joace!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 noiembrie 2023, 23:55

Sergiu Hanca, replică dură pentru Joyskim Dawa: „Fotbalul nu e să ne rupem picioarele! Nu-l învăţ cum să joace!

Sergiu Hanca a avut o replică dură pentru Joyskim Dawa. Sergiu Hanca a suferit o ruptură a ligamentelor de la gleznă

Duelul dintre Sergiu Hanca și Joyskim Dawa / Hepta

Sergiu Hanca a avut o replică dură pentru Joyskim Dawa. Sergiu Hanca a suferit o ruptură a ligamentelor de la gleznă şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Barcelona. El va fi indisponibil pentru următoarele patru luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La aproape o lună de la acel episod, Joyskim Dawa a vorbit în premieră despre accidentarea lui Hanca. Fundaşul lui FCSB regretă că Hanca s-a accidentat şi a fost nevoit să se opereze, dar a recunoscut că este un jucător agresiv şi că rolul său pe teren este să oprească atacanţii. Replica lui Hanca nu a întârziat să apară.

Sergiu Hanca, replică dură pentru Joyskim Dawa

„Nu mă mai gândesc la el, acum încerc să întorc în favoarea mea tot răul produs. Deja îi dau prea multă importanță subiectului. Ce rost mai are să vorbim?! Nu-l învăț eu pe el cum să joace fotbal sau cum să reacționeze pe gazon, important e să nu ”rupă” pe un alt sportiv. Fotbalul este un sport, este competiție, dar nu e să ne rupem picioarele! În rest, Doamne, ajută să fim sănătoși!”, a spus Hanca pentru gsp.ro

Andreea, soţia lui Sergiu Hanca, l-a făcut praf pe Dawa

Andreea, soţia lui Sergiu Hanca, a dat detalii despre soţul său şi a lansat un atac dur la Dawa. În partida dintre Petrolul şi FCSB, Joyskim Dawa a avut o intrare prin alunecare asupra lui Sergiu Hanca, în prima repriză a meciului de pe „Ilie Oană”. Fundaşul roş-albaştrilor a fost avertizat doar cu cartonaş galben.

„Când am aflat cât de gravă este accidentarea am clacat. Nu am putut să accept că cineva îi poate face așa ceva. Dacă era ceva involuntar puteam să accept, însă intenția la acea intrare efectiv nu mi-o pot scoate din minte. Și să văd și modul în care a scăpat cel care a făcut-o îmi provoacă o dezamăgire maximă, pentru că, Doamne ferește!, acest Dawa o să mai ologească pe careva.

Reclamă

Copiii, la început, au plâns, nu le-a fost ușor, însă văzându-l pe Sergiu bine au început și ei să fie la fel și acum o iau ca pe o joacă. Au rămas acasă cu bunicii și în funcție de cât de cuminți sunt primesc inimioare ca să vină și ei la Barcelona„, a spus Andreea Hanca pentru fanatik.ro.

Declaraţii lui Dawa despre accidentarea lui Hanca

Joyskim Dawa a oferit prima reacţie după ce l-a accidentat grav pe Sergiu Hanca. Fundaşul celor de la FCSB a avut o intrare dură asupra lui Hanca în meciul încheiat la egalitate, scor 2-2.

„Imediat după meci m-am dus la el și mi-am cerut scuze. I-am trimis și un mesaj pe Instagram să-i spun că îmi pare rău. Obișnuiam să mergem împreună la aceeași sală de forță… I-am spus că nu am încercat să-l lovesc, chiar îmi pare rău, dar astfel de faze se întâmplă la fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

În primul rând, nu am vrut să-i fac rău. Am vrut să joc mingea, știu că am intrat mai tare. Sunt un jucător agresiv, nu sunt aici să glumesc cu atacanții, sunt aici să-i opresc. Dar nu am vrut să-l rănesc, am vrut să joc mingea. Situația e foarte neplăcută, pentru că el s-a operat. Însă cred că va reveni mai puternic pe gazon.

(n.r. după ce Andreea Hanca a spus că l-a accidentat intenționat) Nu a fost cu intenție. Niciodată! E pentru prima dată în cariera mea când accidentez un jucător, deci nu poate fi vorba despre așa ceva”, a declarat Joyskim Dawa, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și