Închide meniul

Sfatul lui Dumitru Dragomir, după ce Marius Şumudică a primit două oferte din Liga 1: „Mai aşteaptă. O să fie «verde» către Rapid”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 8 august 2023, 11:29

Sfatul lui Dumitru Dragomir, după ce Marius Şumudică a primit două oferte din Liga 1: „Mai aşteaptă. O să fie «verde» către Rapid

Sfatul lui Dumitru Dragomir, după ce Marius Şumudică a primit două oferte

Marius Şumudică / Profimedia

Sfatul lui Dumitru Dragomir, după ce Marius Şumudică a primit două oferte. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit că a discutat cu antrenorul de 52 de ani. Şumudică i-a transmis că are două oferte, dar sfatul lui Dragomir este să mai aştepte, deoarece sunt şanse mari ca postul de antrenor la Rapid să fie disponibil în viitorul apropiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică este liber de contract de la începutul lunii iulie, atunci când s-a despărţit de Al-Raed, formaţie din Arabia Saudită.

Sfatul lui Dumitru Dragomir, după ce Marius Şumudică a primit două oferte din Liga 1: „Mai aşteaptă. O să fie «verde» către Rapid”

Rapid nu are un început foarte bun de sezon cu Cristiano Bergodi pe bancă. Italianul a preluat echipa cu câteva zile înaintea debutului în noul sezon, după ce Adrian Mutu a plecat în Azerbaidjan, la Neftchi Baku.

Dumitru Dragomir consideră că Rapid a făcut o greşeală că nu l-a numit pe Marius Şumudică antrenor, dar este convins că tehnicianul de 52 de ani trebuie să aibă răbdare, pentru că sunt şanse mari ca postul din Giuleşti să devină vacant în curând, chiar dacă Şumudică are în acest moment două oferte.

„Dan Șucu este un foarte bun om de afaceri și un om serios. Eu spun că el și Angelescu sunt oameni serioși. Problema e că nu au luat un antrenor care să se muleze precum mănușa la Rapid, cum era Șumudică de exemplu.

Reclamă

Dacă îl puneau pe Șumudică și lucrurile mergeau prost, toate erau luate în piept de Șumudică. Acum le ia Șucu. Când o începe toată tribuna să-l înjure și să-l alerge pe calea ferată… El e un om foarte bun, dar a fost influențat să nu-l ia pe Șumudică.

Dacă îl lua pe Șumudică avea liniște și acasă, și pe stadion. Șumudică era ca o mănușă pentru Rapid. M-a sunat Șumudică aseară și mi-a spus că are ofertă de la două echipe, una cu bani, una mai săracă. Una are suporteri fulminanți. I-am spus în felul următor: «mai așteaptă, o să fie «verde» către Rapid»

El a zis că e supărat. «Băi, ești supărat vreodată pe Rapid?» «Nu, nea Mitică, că Rapidul e viața mea!» «Atunci mai așteaptă, mă, puțin!»

Reclamă 4 / 0/3

Faptul că m-a consultat este absolut deosebit. Și când a mers prin Turcia, eu l-am învățat să se ducă acolo. Și când a fost să se ducă la Gigi Becali, unde a avut ofertă bună. El a zis că e rapidist și nu se duce la Steaua. A greșit. Dacă se ducea la Steaua, ieșea campion cu Steaua (n.r. FCSB)”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

Rapid, prima înfrângere din acest sezon

Rapidiştii au avut un start catastrofal de meci la Voluntari. Au primit gol după numai 10 secunde. Horaţiu Moldovan a gafat incredibil la execuţia lui Doru Andrei. I-a permis mijlocaşului de 20 de ani să înscrie primul său gol în Liga 1 cu un şut de la aproximativ 25 de metri.

Răspunsul jucătorilor lui Cristiano Bergodi a venit imediat. Marko Dugandzic a restabilit egalitatea în minutul 13, cu un şut din interiorul careului. A fost al patrulea gol stagional al croatului, care a urcat pe primul loc în topul celor mai buni marcatori.

Până la pauză, FC Voluntari a trecut din nou în avantaj. Moldovan a făcut o nouă eroare. A trecut pe sub o minge, iar Braun a fost autorul unui autogol. Chiar dacă Bergodi a făcut trei schimbări imediat după pauză, ocaziile importante ale giuleştenilor au întârziat să apară. Ilfovenii puteau să se desprindă pe tabelă, dar Doru Andrei a luat bara la ţintă. FC Voluntari a câştigat cu 2-1 şi a urcat pe locul secund în Liga 1, cu 9 puncte. Rapid este pe poziţia a 8-a, cu 5 puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și