Închide meniul

Sfatul lui Ovidiu Burcă pentru Edi Iordănescu, înaintea meciurilor echipei naţionale: „Trebuie să analizeze foarte bine”

Alex Masgras Publicat: 2 septembrie 2023, 12:14

Reclamă
Sfatul lui Ovidiu Burcă pentru Edi Iordănescu, înaintea meciurilor echipei naţionale: „Trebuie să analizeze foarte bine

Sfatul lui Ovidiu Burcă pentru Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, selecţionerul României / Profimedia

Sfatul lui Ovidiu Burcă pentru Edi Iordănescu, înaintea meciurilor echipei naţionale. Rapid s-a impus cu 4-0 în derby-ul din Giuleşti cu Dinamo, iar antrenorul „câinilor” a avut un sfat pe Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rrahmani, internaţionalul din Kosovo al celor de la Rapid, a marcat două goluri în meciul cu Dinamo şi va fi adversarul României în meciul cu Kosovo din preliminariile Campionatului European din 2024.

Sfatul lui Ovidiu Burcă pentru Edi Iordănescu, înaintea meciurilor echipei naţionale: „Trebuie să analizeze foarte bine”

Rrahmani a deschis scorul în meciul cu Dinamo în minutul 35, atunci când a transformat o lovitură de la 11 metri. Kosovarul de 23 de ani a marcat şi ultimul gol al giuleştenilor, în minutul 82.

Transferat de Rapid pentru 600.000 de euro de la FC Ballkani, Albion Rrahmani face parte din lotul lui Kosovo pentru meciul de pe 12 septembrie de pe Arena Naţională.

După meciul cu Rapid, Ovidiu Burcă a vorbit despre Rrahmani şi a avut un sfat pentru selecţionerul Edi Iordănescu:

Reclamă

„Rrahmani e un jucător foarte bun, nu degeaba a costat cât a costat, câteva sute de mii de euro. Dincolo de asta, e un jucător foarte bun.

(n.r. trebuie să ne temem de Rrahmani înaintea meciului cu Kosovo?) Da, e un jucător dinamic, de talie, cu forță mare de pătrundere. Cred că selecționerul trebuie să țină cont, să analizeze foarte bine”, a declarat Ovidiu Burcă, potrivit gsp.ro.

După doar două meciuri în tricoul celor de la Rapid, Albion Rrahmani a marcat deja patru goluri pentru giuleşteni, după ce a realizat dubla şi în meciul cu FC U Craiova 1948 de etapa trecută, câştigat de Rapid cu 5-3.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Burcă, la pământ după Rapid – Dinamo 4-0

Ovidiu Burcă a analizat prestaţia jucătorilor săi, şi a declarat că după golul de 2-0 al Rapidului, „câinii” şi-au pierdut echilibrul. Tehnicianul trupei din Ştefan cel Mare a mai declarat că are multe lucruri de pus la punct, după derby-ul pierdut în Giuleşti, mărturisind că înfrângerea aceasta îl va ţine treaz câteva zile.

„Îi felicit pe cei de la Rapid, ne-au dominat la toate capitolele, scorul poate a fost puţin cam drastic. Mă va ţine treaz câteva zile înfrângerea asta. Avem problemele noastre, trebuie să strângem din dinţi, să ne întoarcem din nou la muncă.

N-aş vrea să-i arăt cu degetul pe cei din apărare. Am făcut un meci slab. Au venit primele două goluri şi am pierdut echilibrul. Sunt lucruri care pot fi îmbunătăţite, avem această pauză datorată echipei naţionale.

Am avut jucători care au venit târziu, trecerea de la un eşalon inferior la unul superior necesită timp. Înfrângerea aceasta doare foarte tare, acceptăm momentul, şi mergem înainte”, a declarat Ovidiu Burcă, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” 18:43 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 18:22 Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul! 18:17 CSA Steaua a anunţat primul transfer pentru noul sezon din Liga 2. Decizie surprinzătoare luată de Daniel Opriţa! 17:53 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai 17:43 Palermo – Venezia, 21:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu continuă asaltul spre promovarea în Serie A! 17:28 Cum a trăit Mircea Lucescu finala de titlu câştigată de Răzvan Lucescu: „Ne-au izolat într-un colţ, nici nu puteai să respiri!” 17:20 Cristi Borcea a dat pronosticul pentru meciul de baraj al lui Dinamo cu Csikszereda, de pe Arena Naţională! 16:52 Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid şi că va încasa un salariu uriaş: „O schimbare masivă!” 16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și