Închide meniul

Silviu Lung Jr. a rupt tăcerea, după ce s-a spus că îi va lua locul lui Horaţiu Moldovan la Rapid

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 ianuarie 2024, 18:23

Reclamă
Silviu Lung Jr. a rupt tăcerea, după ce s-a spus că îi va lua locul lui Horaţiu Moldovan la Rapid

Silviu Lung Jr. a rupt tăcerea, după ce s-a spus că îi va lua locul lui Horaţiu Moldovan la Rapid

Profimedia

Silviu Lung Jr. a rupt tăcerea, după ce s-a spus că îi va lua locul lui Horaţiu Moldovan la Rapid. Actualul portar al celor de la Poli Iaşi a spus că nu ştie nimic despre acest transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan este aproape de a pleca la Betis, iar conducerea celor de la Rapid îi caută deja înlocuitor. Silviu Lung Jr. este primul pe lista lui Dan Şucu şi Victor Angelescu.

Silviu Lung Jr. a rupt tăcerea, după ce s-a spus că îi va lua locul lui Horaţiu Moldovan la Rapid

„Sunt doar zvonuri. Nu pot să comentez nimic pe marginea acestui subiect”, a spus Silviu Lung Junior pentru orangesport.ro.

Potrivit digisport.ro, Silviu Lung Jr. este prioritatea giuleştenilor, negocierile cu Poli Iaşi fiind într-un stadiu avansat. De asemenea, portarul de 34 de ani şi-a exprimat şi el dorinţa de a semna cu Rapid. Campion al României cu Astra Giurgiu, Silviu Lung Jr. are patru selecţii la echipa naţională.

Chiar dacă pare doar o chestiune de timp transferul lui Silviu Lung Jr, Rapid are o variantă de rezervă în cazul în care nu va ajunge la un numitor comun cu Poli Iaşi. Roland Niczuly, portarul celor de la Sepsi care a evoluat în trecut sub comanda lui Cristiano Bergodi, se află şi el pe lista celor de la Rapid.

Reclamă

Primul meci al giuleştenilor din 2024 va avea loc vineri seară. Rapid va primi vizita celor de la FCU Craiova. Echipa lui Cristiano Bergodi se află pe locul 4, cu 33 de puncte, în timp ce oltenii sunt pe locul 9, cu 27 de puncte.

Horaţiu Moldovan pleacă de la Rapid şi va semna cu Betis

Potrivit digisport.ro, şefii lui Betis s-au decis şi vor achita clauza de reziliere pe care o are Horaţiu Moldovan. Spaniolii vor vira 800.000 de euro în conturile clubului din Giuleşti.

În vârstă de 25 de ani, Moldovan are o cotă de piaţă de 2.6 milioane de euro. Pentru el au mai insistat, în această iarnă, FC Basel şi Ludogoreţ.

Reclamă 4 / 0/3

Sursa citată anterior anunţă că Horaţiu Moldovan a fost tentat de Betis cu un salariu de senzaţie. În primul an de contract va încasa 50.000 de euro pe lună, iar salariu va creşte gradual. În cel de-al treilea an va încasa 70.000 de euro pe lună. La Rapid, Horaţiu Moldovan primeşte 10.000 de euro pe lună.

Goalkeeperul român este aşteptat în Spania pentru a face vizita medicală şi a semna contractul. Cristiano Bergodi rămâne fără titularul dintre buturi şi aşteaptă să i se aducă rapid un alt portar.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri! 22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia 22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:10 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea sunt invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și