Închide meniul

Simone Scuffet a plecat de la CFR Cluj. Portarul va juca la Cagliari, în Serie A

Alex Ioniță Publicat: 13 iulie 2023, 21:29

Reclamă
Simone Scuffet a plecat de la CFR Cluj. Portarul va juca la Cagliari, în Serie A

Simone Scuffet a plecat de la CFR Cluj

Simone Scuffet, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia Images

Simone Scuffet a plecat de la CFR Cluj. Portarul italian va juca, din sezonul viitor, în Serie A, la nou promovata Cagliari, acolo unde va fi antrenat de Claudio Ranieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul de 27 de ani a ajuns la CFR Cluj în vara anului trecut, iar după doar un sezon în tricoul fostei campioane a părăsit România, cu destinația Italia.

Simone Scuffet a plecat de la CFR Cluj. Cristi Balaj a confirmat transferul

Președintele echipei din Gruia, Cristi Balaj, a confirmat transferul lui Simone Scuffet la Cagliari. Fostul arbitru a menționat că italianul a trecut deja de vizita medicală la noua sa echipă.

„Sunt jucători care sunt urmăriți de alte cluburi. Despre Scuffet, pot să confirm ceea ce a spus și presa din Italia. A efectuat vizita medicală și a trecut-o cu brio. Nu are rost să vorbim despre valoarea lui, doar că premiile le-au primit alții.

Mă bucur că este lăudat măcar în al 12-lea ceas. Tot ceea ce am făcut până acum a reprezentat o afacere. Dacă vom continua așa, putem să fim mândri de ceea ce am realizat”, a spus Balaj, pentru digisport.ro.

Reclamă

În perioada petrecută la CFR Cluj, portarul a apărat în 49 de partide și a primit 46 de goluri. De asemenea, în 19 meciuri nu a primit niciun gol. În cariera sa, Scuffet a mai evoluat pentru Udinese, Como, Kasimpasa, Spezia și APOEL Nicosia.

Adrian Mutu vrea să transfere de la CFR Cluj la Neftchi Baku

Neluţu Varga a confirmat interesul lui Adrian Mutu pentru Yuri Matias. Patronul de la CFR Cluj susţine că cine vrea să-l transfere pe fundaşul central trebuie să plătească cel puţin suma de 700.000 de euro.

„Chiar am vorbit cu Adi, da, și despre Yuri. Normal că l-ar vrea pentru că este un jucător foarte bun. După cum știți, pentru un preț corect orice jucător de la noi poate fi transferat, iar la Yuri așteptăm o ofertă de 700.000 de euro, cel puțin.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu, jucătorul va rămâne la noi și în sezonul viitor, ceea ce este un avantaj din punct de vedere sportiv”, a declarat Neluţu Varga, pentru sursa citată anterior.

Adrian Mutu l-a vrut pe Yuri Matias şi la Rapid, însă giuleştenii nu i-au putut satisface pretenţiile salariale ale fundaşului. Trupa de sub Grant a transferat însă un alt jucător de la CFR Cluj, anume pe Christopher Braun.

Dan Petrescu îl vrea şi pe Ermal Krasniqi de la CFR Cluj, după ce l-a luat pe Nana Boateng! Neluțu Varga a confirmat interesul

Despre interesul lui Dan Petrescu a vorbit şi Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj. Acesta a confirmat că formaţia fostului antrenor îl doreşte pe atacantul de 24 de ani şi a dezvăluit că acest transfer se va face numai în cazul în care CFR Cluj va primi suma corectă pentru Krasniqi. Potrivit transfermarkt.com, el este cotat la 1,4 milioane de euro în acest moment:

Am mai spus, pentru o sumă corectă, oricare dintre jucătorii noștri se poate transfera. Krasniqi este un fotbalist pe care Dan (n.r. Dan petrescu) îl apreciază foarte mult. El l-a și remarcat, nu? Am vorbit cu el și mi-a spus că unul dintre jucătorii de acolo s-a accidentat și că se gândește să fie înlocuit cu Krasniqi. Nu este ceva iminent, ceva care sa se întâmple de pe o zi pe alta, dar se poate face dacă suma oferită convine tuturor”, a declarat Neluțu Varga, pentru aceași sursă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și