Închide meniul

Singura echipă de care se teme Gigi Becali în lupta la titlu: „Doar ei sunt periculoşi!”

Viviana Moraru Publicat: 11 iulie 2023, 11:53

Reclamă
Singura echipă de care se teme Gigi Becali în lupta la titlu: „Doar ei sunt periculoşi!

Risc uriaş pentru Gigi Becali, după autodenunţul că a pariat pe FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe / Profimediaimages

S-a aflat care este singura echipă de care se teme Gigi Becali în lupta la titlu. Patronul de la FCSB susţine că Universitatea Craiova este o formaţie puternică, pe care o vede luptându-se pentru campionat în sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a vorbit şi despre Rapid, declarând că nu se teme de giuleşteni în sezonul viitor. Patronul FCSB nu este impresionat de transferurile pe care le-a efectuat trupa de sub Grant, în această perioadă de mercato.

Singura echipă de care se teme Gigi Becali în lupta la titlu

Gigi Becali susţine că lotul celor de la Universitatea Craiova este unul puternic, şi astfel consideră că oltenii sunt contracandidaţii roş-albaştrilor la titlu.

Latifundiarul din Pipera nu vede însă în Rapid o rivală la titlu, mărturisind că nu îl interesează transferurile efectuate de trupa vişinie.

„Singura echipă care mă interesează e Universitatea Craiova. Eu acum vorbesc de valoarea jucătorilor. La ora asta, doar Craiova e periculoasă. Rapidul ce să zic? Ce-a făcut? Ce rivală, pe ce loc a terminat?

Reclamă

Dacă a terminat pe 5 și nu s-a întărit, ce să mă intereseze? Pe-amândouă le-am câștigat (n.r. meciurile directe cu Rapid din play-off). Pe unul n-am vrut noi, iar pe al doilea l-a câștigat Feșnic”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

FCSB va debuta în noul sezon de Liga 1 duminică. Roş-albaştrii se vor duela cu FC U Craiova 1948, în prima rundă din noua stagiune. Meciul va fi în format live text, de la ora 21:30, pe AS.ro.

Vlad Chiricheş, prea scump pentru FCSB! Gigi Becali: „Ce vrea el, eu nu pot să ofer”

Vlad Chiricheş e prea scump pentru FCSB. Anunţul a fost făcut chiar de Gigi Becali, care susţine că nu îi poate satisface pretenţiile salariale fundaşului de 33 de ani cotat la 900.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

În ultima perioadă, au apărut informaţii că Becali i-ar fi oferit un salariu anual de 300.000 de euro lui Chiricheş, jucător care ar putea veni la FCSB liber de contract. Chiricheş ar fi cerut cel puţin 500.000 de euro pe sezon.

„Am vorbit cu Chiricheş, i-am făcut o ofertă eu, nu e mulţumit. I-am zis `stai, aşteaptă, până găseşti ceva, poţi folosi oferta ca tampon`. `Nu că nu vreau, că mi-a dat Steaua mult şi nu vreau să folosesc asta aşa`. Ce vrea el, eu nu pot să ofer. E vorba de bani.

Nu ne poate sta nimeni în cale, avem jucători valoroşi. Ce mă interesează primul lucru, calificarea, adică banii. Sunt primul lucru. Banii pe care trebuie să îi luăm din Conference League, 7-8-10 milioane”, a spus Becali.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:52 Irina Begu, victorie uriașă în fața lui Elise Mertens la turneul de la Roma! S-a calificat în optimi după un succes în 2 seturi 13:43 „Își bat joc!” Basarab Panduru, mesaj direct pentru UEFA după ce FCSB a primit titlul de campioană! Ce le-a cerut oficialilor 13:41 Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor: „Asta trebuie să schimbăm!” Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec 13:25 PAOK – Olympiakos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Răzvan Lucescu, la meciul care poate decide titlul! Echipele probabile 12:47 Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare 12:31 FotoGigi Becali a mers în vestiarul FCSB-ului, pe Arena Națională! Fotografie virală cu Siyabonga Ngezana 12:22 Kylian Mbappe se gândește doar la Real Madrid și a refuzat toate ofertele primite! Cluburile care au încercat să îl transfere 11:59 VIDEO„Și când stă pe loc înscrie!” Florinel Coman, dedicații pe bandă rulantă la petrecerea de titlu a FCSB-ului 11:57 Dinamo – UTA LIVE TEXT (21:30). Ultima luptă incendiară pentru salvare! Emoții și pentru FCU Craiova. Ultima etapă se joacă azi 11:32 „Trebuie să demonstrăm în Europa!” Mihai Pintilii nu se mulțumește doar cu titlul câștigat de FCSB! Vezi toate știrile
Citește și