Închide meniul

Singurul antrenor de la FCSB care a scăpat de „influenţa” lui Mihai Stoica: „Vrea controlul clubului!” Dezvăluirile lui Vivi Răchită

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 martie 2023, 17:10

Singurul antrenor de la FCSB care a scăpat de „influenţa lui Mihai Stoica: „Vrea controlul clubului! Dezvăluirile lui Vivi Răchită

Mihai Stoica, reacție categorică după declarațiile lui Kyros Vassaras

Mihai Stoica, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Vivi Răchită a dezvăluit care este singurul antrenor de la FCSB, din ultima vreme, care a scăpat de „influenţa” lui Mihai Stoica din club. Acesta susţine că managerul general al roş-albaştrilor l-a deranjat chiar şi pe Victor Piţurcă, pe vremea când fostul selecţioner antrena trupa lui Gigi Becali, mai exact în 2010.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu şi-a dat demisia de la FCSB, după victoria cu Petrolul, iar la conferinţa de presă de după meci, a dat de înţeles că cel care l-a determinat să ia această decizie a fost Mihai Stoica. Înainte de plecarea tehnicianului cu licenţă PRO, MM se pare că îi interzisese acestuia chiar să intre şi în vestiarele jucătorilor.

Singurul antrenor de la FCSB care a scăpat de „influenţa” lui Mihai Stoica, dezvăluit de Vivi Răchită

Vivi Răchită a declarat că Mihai Stoica vrea să deţină controlul la FCSB, şi a pus presiune, de-a lungul timpului, pe mai mulţi antrenori. Un nume „greu” cu care MM se pare că nu a colaborat bine a fost Victor Piţurcă, după cum anunţă Răchită.

Totodată, acesta mai susţine că managerul general de la FCSB nu avut nicio problemă cu Edi Iordănescu. Actualul selecţioner al echipei naţionale i-a pregătit pe roş-albaştrii în perioada august 2021-noiembrie 2021, şi ulterior a plecat cu scandal.

„Când era Piţi acolo, acelaşi comportament l-a avut Piţi cu Meme Stoica. Nu avea ce să caute acolo. Mihai Stoica era omul patronului şi nu avea ce să caute. Teia Sponte, Virgil sunt familia lui Gigi Becali. Ei fac parte din familia lui Gigi Becali.

Reclamă

Mihai Stoica vrea controlul clubului, dar a ieşit Gigi Becali şi a spus că Meme Stoica nu face nimic la club. Face cu oamenii care nu pot să îl pună la punct. Singurul care a fost antrenor (n.r. fără influenţe) în ultima perioadă a fost Edi Iordănescu. Avea şi acea clauză şi… cam atât”, a declarat Vivi Răchită, potrivit fanatik.ro.

Leo Strizu încă nu a demisionat de la FCSB. Mihai Stoica, anunţ categoric

Leo Strizu încă nu a demisionat de la FCSB şi continuă să fie antrenorul din acte al vicecampioanei României. Chiar dacă, după victoria cu Petrolul, a afirmat că îşi va rezilia imediat contractul, tehnicianul cu licenţă PRO nu a mai ajuns la baza clubului din Berceni.

„Vali Argăseală va avea demisia mea mâine pe birou„, anunţa Leo Strizu pe Arena Naţională. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că acest lucru nu s-a întâmplat.

Reclamă 4 / 0/3

„(Moderator: Până la urmă îşi prezintă demisia?) L-a sunat pe Vali (n.r. Argăseală) că şi-o prezintă. (n.r. – Revine la echipa a doua?) Eee, revine la echipa a 14-a! Nu mai revine nicăieri. A zis că stă acasă”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

FCSB are 30 de zile la dispoziţie să îi găsească înlocuitor lui Leo Strizu, după ce demisia va fi înregistrată la FRF. Mihai Pintilii mai are de ispăşit trei etape de suspendare până să revină pe bancă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și