Închide meniul

Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor

Alex Ioniță Publicat: 5 mai 2024, 21:44

Reclamă
Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor

Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj!

Fanii Rapidului, în timpul unui meci/ Hepta

Acesta este Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Suporterii echipei din Giulești au boicotat partida și au ales să nu își susțină favoriții la această partidă, însă au transmis un mesaj dur, pentru jucătorii lui Bogdan Lobonț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre CFR Cluj și Rapid contează pentru etapa cu numărul 8 a play-off-ului din LIga 1. Duelul din Gruia reprezintă și debutul lui Dan Petrescu, în noul mandat de pe banca CFR-ului.

Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj!

Înainte de startul partidei dintre CFR Cluj și Rapid, un mesaj a fost afișat pe gardul sectorului de stadion care este ocupat, în mod normal, de oaspeți. Suporterii din Giulești au scris: „Nu ne meritați”, în fața peluzei goale.

Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! / AS.ro
Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! / AS.ro

LideriI Peluzei Nord a celor de la Rapid au anunțat, cu o zi înainte de meci, că nu vor face deplasarea la Cluj, din cauza ultimelor rezultate ale echipei, dar și a situației complicate în care se află clubul.

Cum arată echipele de start la duelul dintre CFR Cluj și Rapid:

Reclamă

CFR Cluj: Sava – Mogoș, Boben, Kresic, Camora – Muhar, Keita, Tachtsidis – Deac, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Manea, Abeid, M. Ilie, Ajeti, Aussi, R. Filip, Fica, Avonou, Serebe, P. Michael
Antrenor: Dan Petrescu

Rapid: Ungureanu – Braun, Săpunaru, Iacob, Onea – Emmers, Kait, Papeau – Krasniqi, Rrahmani, Petrila
Rezerve: Drăghia, Dr. Grogore, Borza, Bădescu, Cepoi, Oaidă, El Sawy, Funsho, Cîrjan, Hasani, Burmaz, G. Gheorghe
Antrenor: Bogdan Lobonț

Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri!

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Neluțu Varga îi va oferi lui Dan Petrescu o primă de 50.000 de euro, în cazul în care „Bursucul” va clasa echipa pe locul al 2-lea, la finalul sezonului de Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de debutul lui Petrescu, CFR Cluj este pe locul al 3-lea în Liga 1, cu 37 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova, după 7 meciuri jucate în actualul play-off al campionatului.

Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj

Potrivit gsp.ro, Pavol Safranko este pe lista priorităților lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Atacantul de 29 de ani al lui Sepsi tocmai a „demolat-o” de unul singur pe echipa lui Gică Hagi. A avut nevoie de 33 de minute pentru a înscrie un hat-trick împotriva Farului.

Atacantul slovac are o cotă de piață de 850.000 de euro și nu duce lipsă de oferte. În cele 44 de meciuri din acest sezon a înscris 8 goluri și a oferit 2 pase decisive.  Contractul lui cu Sepsi va expira pe 30 iunie, deci poate ajunge gratis la CFR Cluj.

Safranko s-a întors în urmă cu doi ani la Sepsi, după un sezon petrecut în Africa de Sud. Sundowns plătise 700.000 de euro în conturile echipei din Sfântu Gheorghe. În momentul în care a decis să se întoarcă la Sepsi, Safranko a refuzat oferta primită de la Gigi Becali. Acesta îl dorea la FCSB.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet Vezi toate știrile
Citește și