Închide meniul

Siyabonga Ngezana a fost convocat la naţionala Africii de Sud! Fundaşul lui FCSB, pentru prima oară în lotul Bafana Bafana

Alex Masgras Publicat: 11 martie 2024, 18:44

Reclamă
Siyabonga Ngezana a fost convocat la naţionala Africii de Sud! Fundaşul lui FCSB, pentru prima oară în lotul Bafana Bafana

Siyabonga Ngezana a fost convocat la naţionala Africii de Sud

Siyabonga Ngezana, în timpul unui meci / Profimedia

Siyabonga Ngezana a fost convocat la naţionala Africii de Sud! Fundaşul celor de la FCSB, titular de drept în echipa lui Elias Charalambous, a avut parte de un sezon bun în tricoul liderului din Liga 1. Prestaţiile sale au atras atenţia şi în ţara natală, iar munca sa a fost răsplătită cu o convocare la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ngezana a mai fost pe lista preliminară a Africii de Sud şi pentru Cupa Africii pe Naţiuni. În cele din urmă, fundaşul lui FCSB nu a prins lotul final.

Siyabonga Ngezana a fost convocat la naţionala Africii de Sud!

Acum, fundaşul de 26 de ani îşi poate îndeplini visul. El a fost convocat în premieră şi îşi poate face debutul în tricoul Bafana Bafana. Africa de Sud are programate două partide amicale în luna martie. Pe 21 martie, sud-africanii vor juca un meci de pregătire cu Andorra, după care vor întâlni Algeria pe 26 martie.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by South African National Football Team (@bafanabafanarsa)

Siyabonga Ngezana mai are două convocări la naţionala U23 a Africii de Sud şi una la naţionala U20. El a venit la FCSB vara trecută, după ce a fost transferat de la Kaizer Chiefs de liderul din Liga 1, pentru suma de 600.000 de euro. Potrivit transfermakt.com, el este cotat la 1 milion de euro în acest moment.

Reclamă

La începutul acestui an, Africa de Sud a încheiat pe locul 3 Cupa Africii pe Naţiuni, după ce a învins RD Congo la loviturile de departajare. Competiţia a putut fi urmărită LIVE în AntenaPLAY.

Gigi Becali a mulţumit Divinităţii pentru umilinţa cu Rapid

Gigi Becali încearcă din nou să renunţe la pachetul majoritar de acţiuni, dar nu este dispus să îl vândă. E hotărât să îl cedeze fiicelor lui.

„Eu îl rog pe Dumnezeu să mă ierte pentru mândrie, îi rog şi pe oamenii din fotbal pe care i-am supărat… şi pe Şucu, şi pe suporteri… eu nu o să mai dau declaraţii. Am echipă de fotbal, este o afacere, ce câştig eu? Pentru ce? Nu mă mai găsiţi, o săptămână mă duc prin munţi şi prin peşteri. Prima săptămână de post este una aspra.

Reclamă 4 / 0/3

Patru puncte este imens, dacă vrea Domnul. Programul îl avem uşor. Dacă o să luăm campionatul şi cred că da, m-a smerit Dumnezeu şi mi-a arătat, atunci o să vedeţi făgăduinţele mele după. Până atunci nu mai dau declaraţii. Eu vreau să dau echipa la fete, nu vrea niciuna. Nu vor! Poate dau acţiunile la fata mea cea mare.

Dumnezeu tot ce face e minunat. Nu am zis eu că dau 4-0… am luat 4-0! Dacă pentru toate le-ai luat, pentru ce te lauzi tu? Dacă Domnul m-a ţinut în fotbal de 20 de ani, înseamnă că m-a iubit. Atunci smerenia, smerenia, smerenia! S-a întâmplat mândria şi trufia mea. Ce, au vreo vină jucătorii? Dau slavă Domnului şi îi mulţumesc„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și