Închide meniul
Foto

Siyabonga Ngezana, apariție de senzație în zăpada din București! Joyskim Dawa și Damjan Djokovic au reacționat imediat

Alex Ioniță Publicat: 25 ianuarie 2024, 18:06

Reclamă
Siyabonga Ngezana, apariție de senzație în zăpada din București! Joyskim Dawa și Damjan Djokovic au reacționat imediat

Siyabonga Ngezana a avut o apariție de senzație în zăpada din București.

Siyabonga Ngezana / Instagram

Siyabonga Ngezana, apariție de senzație în zăpada din București. Fundașul sud-african de la FCSB s-a bucurat de puținul timp liber pe care îl are și a ieșit la o sesiune de fotografii alături de iubita sa, Mbali Madindi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Favoritul lui Gigi Becali a impresionat pe toată lumea atât pe terenul de fotbal, cât și în afara lui, având în vedere stilul său vestimentar. Acum, Ngezana a decis să își uimească din nou fanii, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Siyabonga Ngezana, apariție de senzație în zăpada din București! Vedeta de la FCSB, fotografii uimitoare în zăpadă

Noua vedetă a celor de la FCSB a postat o serie de fotografii în care și-a etalat stilul vestimentar, prin care a impresionat pe toată lumea. Acesta s-a fotografiat în peisajul de iarnă din București, iar pozele acestuia au stârnit imediat un lanț de reacții. (VEZI IMAGINI CU POSTAREA LUI NGEZANA ÎN GALERIA FOTO)

Pe lângă fanii acestuia, la postarea fundașului a reacționat colegul său din defensiva vicecampioanei, Joyskim Dawa. Acesta a notat: „Tipul meu simte frigul!”.

De asemenea, și Damjan Djokovic, jucătorul care a plecat de la FCSB în această iarnă și a semnat cu Rapid, a oferit o reacție amuzantă: „Vezi, Dawa, după ce l-am lăsat pe băiat singur și-a creat o săptămână a modei, în București, în zăpadă!”.

Reclamă

Postarea sa a strâns sute de aprecieri într-o singură oră. Printre persoanele care i-au vizualizat și apreciat postarea se numără și actualul tehnician al vicecampioanei, Elias Charalambous.

Siyabonga Ngezana îi simte deja lipsa lui Damjan Djokovic

Siyabonga Ngezana îi simte deja lipsa lui Damjan Djokovic. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport, fundaşul sud-african a vorbit despre fostul său coechipier de la FCSB. Mijlocaşul care ajunsese pe „lista neagră” a lui Gigi Becali a semnat cu rivala Rapid.

Cumpărat cu 600.000 de euro de la Kaizer Chiefs, Ngezana a devenit jucător de bază la liderul Ligii 1. Fundaşul central încearcă să le aducă roş-albaştrilor primul titlu după o aşteptare de 9 ani.

Reclamă 4 / 0/3

„(Este vreun coechipier cu care te înţelegi cel mai bine?) Nu pot să spun că am un singur prieten (n.r. la FCSB), care este cel mai bun. Dawa îmi este apropiat. Eram foarte apropiat de Djokovic, care e acum la Rapid. El m-a ajutat să mă familiarizez. Acum a plecat, îi urez mult succes.

Am fost supărat când l-am văzut că pleacă, dar e fotbal. Aşa se întâmplă, vii şi pleci”, a declarat Siyabonga Ngezana în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și