Închide meniul

Siyabonga Ngezana l-a impresionat pe Gigi Becali. „E ortodox de-al meu”

Alex Ioniță Publicat: 20 iunie 2023, 17:19

Reclamă
Siyabonga Ngezana l-a impresionat pe Gigi Becali. E ortodox de-al meu”

Siyabonga Ngezana l-a impresionat pe Gigi Becali

Siyabonga Ngezana, în timpul unui meci, pentru Kaizer Chiefs / Profimediaimages

Siyabonga Ngezana l-a impresionat pe Gigi Becali. Vicecampioana României s-a înţeles cu fundaşul sud-african, de la formația Kaizer Chiefs. Acum, patronul formației „roș-albastre” a dezvăluit motivul pentru care ar urma să se alăture lotului condus de Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru transferul fundașului sud-african, cei de la FCSB au plătit 600.000 de euro formației Kaizer Chiefs. Acesta ar urma să se alăture celor de la FCSB, dar, potrivit lui Mihai Stoica, momentan se confruntă cu o serie de probleme legate de intrarea în țară.

Siyabonga Ngezana l-a impresionat pe Gigi Becali. Detaliul care l-a convins pe latifundiarul din Pipera

Gigi Becali a fost convins să facă o ofertă pentru Siyabonga Ngezana datorită unei postări a acestuia pe Instagram. Fundașul sud-african a postat un citat din Biblie pe rețelele de socializare, iar acest lucru i-a atras atenția latifundiarului din Pipera.

„Hai să vă spun cum e treaba cu ăsta. L-a găsit Vulturar, l-a văzut, l-a văzut și MM, l-a studiat. Mi-a zis: ‘Gigi, pare prea bun, nu știu cum de nu l-a luat nimeni pe ăsta. Hai să-l verificăm, că e prea bun’. Apoi am văzut că a pus el pe Instagram nu știu ce din Matei.

Înseamnă că e ortodox. Am zis ‘Imediat luați-l, nu contează cât costă!’. L-am luat mai mult pentru că e ortodox de-al meu. Am dat 500.000 (n.r. – de euro), 700.000, nici nu știu.

Reclamă
Reclamă 4

Mai vrem să mai luăm unul de acolo, care e tot ortodox. I-am zis lui MM: ‘Fă-mi o echipă numai cu negri ortodocși’ (n.r. – râde). Îi aduc la FCSB, îi fac fotbaliști”, a spus Gigi Becali.

În vârstă de 25 de ani, Siyabonga Ngezana a mai evoluat până acum doar la Kaizer Chiefs din Africa de Sud.

Semnal de alarmă pentru Siyabonga Ngezana! Ce i-a transmis May Mahlangu

May Mahlangu, jucător legitimat la Dinamo în perioada 2016-2018, a vorbit despre sosirea fundașului sud-african în tabăra celor de la FCSB. Acesta este de părere că acomodarea în țara noastră este una dificilă, din cauză că fanii și cluburile nu au răbdare cu fotbaliștii.

Reclamă

„Transferul la FCSB este un pas mare pentru el, având în vedere importanța clubului. În România, FCSB și Dinamo, fostul meu club, sunt cele mai importante cluburi.

Aceste două cluburi sunt obișnuite să joace în cupele europene și le oferă șansa jucătorilor de a fi văzuți de echipe din Europa sau din Arabia Saudită. În România există o istorie bogată, iar fotbalul de acolo crește contant.

Totuși, problema cu fanii din România este că sunt foarte pasionați, iar dacă faci greșeli simți imediat presiunea lor. Dacă nu funcționezi rapid acolo, s-a terminat pentru tine. Este asemănător cu ce se întâmplă în Africa de Sud, unde jucătorii străini sunt arătați cu degetul dacă nu dau randament și ajung să fie preferați jucătorii din țara noastră, ceea ce este și în beneficiul naționalei.

Nu știu pe ce poziție va juca Ngezana acolo, dar trebuie să știe că fanii de acolo nu au răbdare. Dacă nu reușește, va fi împrumutat sau îi va fi reziliat contractul. În România nu există răbdare, iar la clubul la care merge el este chiar și mai rău de atât. Fanilor nu le pasă de perioada de acomodare. Dacă ai ajuns acolo, trebuie să livrezi. Asta așteaptă fanii.

Am jucat în România și știu nivelul de acolo, unul bun. Ngezana merge într-un campionat care îl va ajuta să crească și să experimenteze lucruri pe care nu le-ar fi trăit niciodată în Africa de Sud”, a spus fostul mijlocaș de la Dinamo, pentru SNL24.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:32

Răzvan Marin, înainte de România – Olanda: „Cine va intra pe teren, va da totul să califice echipa!”

18:15

Franţa – Belgia LIVE TEXT (19:00). Duel de foc pentru sferturile EURO 2024. Echipele de start. Belgienii, ofensivă totală

18:08

Cody Gakpo promite să-i facă viaţă grea lui Andrei Raţiu în România – Olanda. Cum i-a descris pe Ianis Hagi şi Dennis Man

18:08

Trădare uriaşă! Fostul jucător de la Dinamo a semnat cu CSA Steaua! Anunţul de ultimă oră făcut 

17:29

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 iulie

17:20

Marius Marin, ofertă colosală înainte de România – Olanda: salariu de 4 milioane de euro

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și