Închide meniul

Siyabonga Ngezana nu mai merge la naționala Africii de Sud! Motivul pentru care selecționerul l-a înlocuit pe fundașul de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 17 martie 2024, 22:22

Reclamă
Siyabonga Ngezana nu mai merge la naționala Africii de Sud! Motivul pentru care selecționerul l-a înlocuit pe fundașul de la FCSB

Siyabonga Ngezana nu mai merge la naționala Africii de Sud

Siyabonga Ngezana / Profimedia

Siyabonga Ngezana nu mai merge la naționala Africii de Sud. Jucătorul din apărarea roș-albaștrilor a fost inițial convocat pentru partidele selecționatei Bafana Bafana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, oficialii de la conducerea federației africane au anunțat faptul că jucătorul nu va mai avea ocazia de a debuta la națională în cadrul acestei acțiuni.

Siyabonga Ngezana nu mai merge la naționala Africii de Sud

Potrivit unui anunț făcut de Asociația de Fotbal a Africii de Sud, selecționerul Hugo Broos a făcut două schimbări în lotul echipei naționale, înainte de prima partidă amicală, cu Algeria.

Primul jucător înlocuit a fost Sphephelo Sithole, care s-a accidentat și nu va mai putea participa la acțiunea din această lună.

Al doilea om pe care l-a scos din lot a fost Siyabonga Ngezana, care a fost convocat, inițial, în premieră la echipa națională a Africii de Sud.

Reclamă

Motivul menționat de oficialii de la conducerea fotbalului sud-african a fost faptul că fundașul are dificultăți legate de călătoria din România.

Siyabonga Ngezana a fost adus de Gigi Becali la FCSB de la formația sud-africană Kaizer Chiefs în vara anului trecut, în schimbul sumei de 600.000 de euro.

Până în momentul de față a adunat 24 de meciuri la FCSB, în care a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă. În momentul de față este cotat la suma de 1 milion de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Băluță, gol de senzație în FCSB – Sepsi

Alexandru Băluță a marcat un gol de senzație în FCSB – Sepsi. Jucătorul echipei lui Elias Charalambous a surprins pe toată lumea cu o execuție superbă.

La scorul de 1-1, jucătorul de la FCSB a decis să își încerce norocul și l-a învins pe portarul echipei covăsnene.

În minutul 40 al duelului de pe Arena Națională, Risto Radunovic a plecat într-o cursă care i-a surprins pe covăsneni, iar mai apoi a trmis mingea la Alexandru Băluță.

Jucătorul a preluat apoi, cu finețe, balonul și a trimis mingea, cu efect, spre poarta lui Sepsi. Portarul echipei patronate de Laszlo Dioszegi nu a reușit să respingă balonul, iar acesta s-a oprit direct în plasa porții.

Echipele de start pentru FCSB – Sepsi:

FCSB (4-3-3): Târnovanu – Ov. Popescu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru (cpt.) – Băluță, Oct. Popescu, Fl. Coman
Rezerve: M. Udrea, A. Vlad – V. Crețu, Panțîru, Miculescu, Pandele, Phelipe, Antwi, Chiricheș, Alhassan
Absenți: Haruț, Pantea, Radaslavescu (accidentați)
Antrenor: Elias Charalambous

SEPSI (4-1-4-1): D. Moldovan – Oroian, Ninaj, Kecskes, D. Ciobotariu, N. Păun (cpt.) – Popsa, Kallaku, K. Varga, A. Dumitrescu – Debeljuh
Rezerve: Gedo, V. Tănasă – Safranko, Rența, I. Grigore, Aganovic, Kocsis, R. Varga, Rondon
Absenți: M. Ștefănescu (suspendat), Roland Niczuly, C. Matei, Alimi (accidentați)
Antrenor: Bernd Storck

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și