Închide meniul

Sold-out la UTA – FCSB! Atmosferă ostilă pentru roș-albaștri la Arad: „Suporterii vin să vadă spectacol!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 martie 2023, 20:56

Sold-out la UTA – FCSB! Atmosferă ostilă pentru roș-albaștri la Arad: „Suporterii vin să vadă spectacol!

UTA - FCSB se joacă duminică

Fanii de la UTA, în timpul unui meci / Hepta

Laszlo Balint a anunțat sold-out la meciul UTA – FCSB! Roș-albaștrii ar putea avea parte de o atmosferă ostilă la Arad. Se anunță o deplasare dificilă pentru vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Balint a precizat că toate biletele pentru meciul UTA – FCSB au fost deja vândute.

Sold-out la UTA – FCSB

„Cred că va fi o atmosferă fantastică, am auzit că nu mai sunt bilete, este sold out. Suporterii vin să vadă un spectacol și m-aș bucura să văd un stadion roșu. Pentru noi, meciurile încep să devină vitale”, a spus Laszlo Balint, pentru fanatik.ro.

UTA – FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe www.as.ro!

Pe cine a trimis FCSB la conferința de presă, înaintea meciului cu UTA

Lucian Filip a fost trimis de FCSB la conferința de presă, înaintea meciului cu UTA. Situația de la clubul patronat de Gigi Becali este din ce în ce mai incertă, la nivelul băncii tehnice.

Reclamă

Leo Strizu, antrenorul din acte al roș-albaștrilor, și-a dat demisia după partida cu Petrolul. La ora actuală, vicecampioana nu are tehnician, ținând cont că Mihai Pintilii este suspendat.

În aceste condiții, FCSB a fost nevoită să apeleze la un „artificiu” la conferința de presă premergătoare meciului cu UTA Arad. Gigi Becali l-a trimis pe Lucian Filip, unul dintre preparatorii fizici ai FCSB-ului, în fața reporterilor.

Lucian Filip va sta pe banca FCSB-ului, după demisia lui Leo Strizu

(Reporter: Cum este această nouă postură pentru tine?). Da, este adevărat, e o postură nouă. Dar sunt un angajat al clubului, îmi doresc ca toate cunoştinţele pe care le am să le pun în aplicare şi echipa să câştige. Atmosfera este bună pentru că cel mai important lucru în fotbal sunt victoriile.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de faţă toate lucrurile arată bine. În urmă cu trei luni multă lume îşi punea întrebări dacă vom prinde play-off-ul, în momentul acesta se vorbeşte despre câştigarea campionatului. Este meritul băieţilor, ei au muncit, ei au tras şi merită felicitaţi. Este păcat să dăm cu piciorul la câtă muncă a fost în spate.

Da, m-a luat prin surprindere (n.r. – demisia lui Leo Strizu), domnul Strizu este primul antrenor pe care l-am avut când în momentul în care am semnat cu clubul. Îl respect pentru acest lucru. Dacă dânsul a demisionat, e clar că nu s-a mai simţit bine aici. Mai multe nu pot comenta şi nu aş vrea să dezvolt acest lucru. Pot să spun că îi urez multă baftă în continuare”, a spus Lucian Filip, la conferința de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și