Închide meniul

Sorin Cârțu a rupt tăcerea după anunțul despărțirii lui Mirko Pigliacelli de Universitatea Craiova! Ce a spus despre transferul la Palermo

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 iulie 2022, 18:36

Sorin Cârțu a rupt tăcerea după anunțul despărțirii lui Mirko Pigliacelli de Universitatea Craiova! Ce a spus despre transferul la Palermo

Mirko Pigliacelli pleacă de la Universitatea Craiova la Palermo

Mirko Pigliacelli, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Sorin Cârțu a rupt tăcerea după anunțul că Mirko Pigliacelli se va despărți de Universitatea Craiova. Președintele oltenilor a confirmat că portarul italian va merge la Palermo, în țara natală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pigliacelli își va încheia aventura în Bănie vineri, după meciul cu Sepsi, din prima etapă a Superligii.

Ce a spus Sorin Cârțu despre transferul lui Mirko Pigliacelli de la Universitatea Craiova la Palermo

Sorin Cârțu a explicat că oficialii Universității Craiova și goalkeeper-ul de 29 de ani au ajuns la o înțelegere privind despărțirea, deși italianul mai avea contract până vara viitoare. În plus, președintele formației din Bănie a dezvăluit că Mirko Pigliacelli va pleca la Palermo, după ce în ultimele zile s-a discutat intens despre negocierile dintre cele două cluburi.

„Este o dorință a lui, merge la o echipă foarte bună, la Palermo, care își propune obiectivul de a promova (n.r. – în Serie A). E o echipă preluată de un grup foarte puternic (n.r. – City Football Group), din care face parte și Manchester City. Este o șansă pentru el, una e să fii în Italia, alta e în România.

El mai avea contract doar anul ăsta (n.r. – sezonul 2022/2023). Poate s-ar mai fi putut prelungi, e un portar foarte bun. Dar era o situație așa, o înțelegere între noi. Primim bani de la Palermo, normal.” , a spus Sorin Cârțu, pentru digisport.ro.

Reclamă

Potrivit publicației italiene palermo.gds.it, Universitatea Craiova va încasa de la Palermo o sumă curpinsă între 500.000 și 1.000.000 de euro pentru transferul lui Pigliacelli.

Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de Mirko Pigliacelli

Universitatea Craiova și-a anunțat fanii, în mediul online, că goalkeeper-ul italian va evolua pentru ultima oară în tricoul alb-albastru, la meciul cu Sepsi, de pe „Ion Oblemenco”.

„Vineri, la meciul cu Sepsi, ne luăm la revedere de la Mirko! Acesta va îmbrăca echipamentul Științei pentru ultima dată pe #VulcanulDePeOblemenco. #GrazieMirko”, a anunțat Universitatea Craiova, pe contul de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Duelul dintre Universitatea Craiova și Sepsi, din prima rundă a Superligii, se va disputa vineri seară, de la ora 21:30.

Palermo a promovat în Serie B în această vară și visează să revină pe prima scenă a fotbalului italian. Formația din Sicilia a fost preluată recent de City Football Group, entitate care mai are în portofoliu cluburi răsunătoare precum Manchester City sau New York City FC.

Mirko Pigliacelli a sosit la Universitatea Craiova în 2018, de la Pro Vercelli, inițial sub formă de împrumut. Ulterior, în iarna anului 2019, oltenii l-au transferat definitiv, în schimbul sumei de 300.000 de euro.

De-a lungul carierei, Pigliacelli a mai evoluat în Italia pentru juniorii lui Lazio, Roma U19, Parma, Sassuolo, Pescara, Reggina, Frosinone, Pro Vercelli și Trapani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și