Închide meniul

Sorin Cârțu, anunț despre viitorul lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova. „E normal să fim nemulțumiți!”

Alexandru Ivan Publicat: 9 iunie 2022, 23:42

Sorin Cârțu, anunț despre viitorul lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova. „E normal să fim nemulțumiți!

Laurențiu Reghecampf a venit la Universitatea Craiova în iulie 2021

Laurențiu Reghecampf, într-un meci / Profimedia

  • Sorin Cârțu, anunț despre viitorul lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Sorin Cârțu a făcut un enigmatic despre viitorul lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Președintele clubului patronat de Mihai Rotaru a dat de înțeles că postul tehnicianului se clatină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducerea Universității Craiova e nemulțumită de rezultatele lui Reghecampf din sezonul trecut, când oltenii au ratat titlul, Cupa României și prezența în cupele europene.

Sorin Cârțu, anunț despre viitorul lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova

”Nu comentez. Nici nu infirm, nici nu confirm. Vedem, așteptați ziua de luni. Luni este reunirea echipei. Eu știu dacă îl văd acolo sau nu, dar nu comentez așa ceva. Este antrenor sub contract, ce să comentez eu despre Reghe? Nu discut așa ceva.

Reclamă

Noi vrem mai mult, dar la sfârșit le tot zbârcim. Este normal să facem o balanță din asta. Ce oferi tu? Noi oferim condiții deosebite, bani, exact ce trebuie. Noi vrem campionat, trofee, anul ăsta nu am luat nimic, e normal să fim nemulțumiți.”, a spus Sorin Cârțu, conform digisport.ro

Universitatea Craiova a terminat pe locul trei în Liga 1, în spatele rivalelor CFR Cluj și FCSB. În Cupa României, echipa lui Reghecampf a fost eliminată în semifinale, de Sepsi.

Reclamă

Universitatea Craiova, lovitură primită de la FC U Craiova 1948

FC U Craiova 1948 a publicat mai multe documente primite din partea FRF, în care se precizează că echipa patronată de Adrian Mititelu este continuatoarea formației defuncte din Bănie.

Federația a informat echipa lui Mititelu că trebuie să plătească mai multe datorii de dinaintea falimentului din 2014, motiv pentru care nu a primit licența UEFA pentru sezonul 2022/2023. Totuși, FC U Craiova 1948 a primit licența pentru Liga 1.

Mihai Rotaru și echipa sa au reacționat prompt după anunțul făcut de marea rivală din Bănie. Patronul Universității Craiova a numit comunicatul respectiv drept „o mare păcăleală”. În plus, Rotaru a precizat că clubul său n-a susținut niciodată „că suntem continuatorul echipei din 2011” (anul în care Universitatea Craiova a fost dezafiliată).

Reclamă 4 / 0/3

Comunicatul oficial emis de Universitatea Craiova, după anunțul făcut de FC U Craiova 1948

„Referitor la informaţiile apărute astăzi în spaţiul public, clubul Universitatea Craiova face următoarele precizări:

Federaţia Română de Fotbal, precum şi forul său tutelar, UEFA, recunosc continuitatea în „ţepe“ a clubului şi nicidecum continuitatea sportivă a acestuia. După cum am mai precizat în trecut, atât UEFA, cât şi FRF acum, nu admit ca o persoană sau un grup de persoane să înşele jucătorii, lăsându-i neplătiţi prin falimentarea clubului, pentru ca, mai apoi, să înfiinţeze o altă entitate juridică sportivă pe care să o implice în fenomenul fotbalistic.

Acesta este singurul motiv pentru care FCU este obligat să plătească acum datoriile pe care răposatul club le-a lăsat neachitate prin intrarea în faliment. În plus, noi, Universitatea Craiova, nu am susținut NICIODATĂ că suntem continuatorul acelei societăți.

În concluzie, în documentele expuse de FCU, FRF recunoaște că actuala echipă este continuatoarea în „ţepe“ celei dezafiliate în 2011, iar, după cum deja se cunoaşte, justiţia românească a decis că respectiva echipă falimentară nu are nicio legătură cu Universitatea Craiova”, se arată în comunicatul emis de Universitatea Craiova.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă