Închide meniul

Sorin Cârțu, dezvăluiri despre Mihai Rotaru după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „Era distrus, supărat ca niciodată. Nu l-am mai văzut așa”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 1 mai 2023, 13:35

Sorin Cârțu, dezvăluiri despre Mihai Rotaru după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: Era distrus, supărat ca niciodată. Nu l-am mai văzut așa”

Mihai Rotaru, surprins că Rivaldinho a cerut rezilierea contractului cu Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, în timpul unui meci / Hepta

Sorin Cârțu a făcut dezvăluiri despre Mihai Rotaru după Universitatea Craiova – FCSB 1-2. Acționarul oltenilor a fost foarte afectat de înfrângerea din derby și a refuzat să ofere declarații publice la finalul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma înfrângerii de pe „Ion Oblemenco”, șansele Universității Craiova la titlu sunt minime, însă formația din Bănie continuă să lupte pentru un loc de Europa.

Sorin Cârțu, dezvăluiri despre Mihai Rotaru după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „Era distrus, supărat ca niciodată. Nu l-am mai văzut așa”

„Am vorbit cu el după meci și nu știu… L-am întrebat așa și era distrus. Supărat ca niciodată! Au mai fost înfrângeri, dar parcă le-a suportat în alt fel. Mă uitam la el și era… chiar îmi părea rău de tot. 

La fel cum îmi părea rău de mine, așa îmi părea și de el. Nu l-am mai văzut așa. Chiar vorbeam și îl întrebam dacă ne întânim astăzi: Nu, stau să-mi ling rănile! M-a mișcat. A suferit, absolut”, a spus Cârțu, potrivit fanatik.ro

Ce i-a spus Sorin Cârţu lui Andrei Ivan, după ce atacantul a ratat un penalty în Universitatea Craiova – FCSB 1-2

„Este o înfrângere nemeritată, la cum s-au desfășurat ostilitățile în teren. Am intrat în dezavantaj la pauză, după ce adversarul a ajuns o dată în careu, la acel corner.

Reclamă

Meciurile de tipul ăsta se pierd la niște detalii. Din păcate, în această seară nu am stat atât de bine. Am avut și ghinion mare. În loc de 1-1, s-a făcut 2-0. Absolut totul a fost în favoarea lor.

Din păcate, așa cum a fost acum 40 de ani, când am avut semifinala cu Benfica, s-a terminat tot cu o supărare, la fel de mare. Aș vrea să mulțumesc pentru atenția care ni se dă, pentru Craiova Maxima. Am primit dragostea pe care o primeam și acum 40 de ani. Mulțumim pentru tot ce ni s-a oferit în seara asta!

Nu este totul pierdut, sunt șanse mici la cupele europene, dar echipa nu are voie să cedeze. Mai sunt patru meciuri, echipa e capabilă și să facă lucruri extraordinare.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit puțin în vestiar cu Ivan. Se întâmplă, au ratat penalty fotbaliști mari, în momente mult mai tensionate, mai importante decât a fost această partidă. Sigur, era o partidă foarte importantă pentru starea noastră de spirit, pentru tot ce urma, pentru strategia următoare. Nu e Ivan primul care ratează. Au fost fotbaliști mult mai tari decât el care au ratat penalty-uri.

Cine din clubul nostru nu își dorește campionatul? Echipă, patron, toată lumea își dorește campionatul și întotdeauna pornim în campania anului respectiv cu gândul ăsta. Să oferi toate condițiile, dar este și reacția adversarului. Cum a fost și astă seară, te lovești și de ceva care e greu de antrenat și de prevăzut: norocul, șansa”, a declarat Sorin Cârţu, la finalul partidei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și