Închide meniul

Sorin Cârţu l-a distrus pe Mirel Rădoi: „Mi-e ruşine de prestaţia ta! El n-are antrenamente făcute câte meciuri am eu antrenate”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 decembrie 2022, 23:35

Sorin Cârţu l-a distrus pe Mirel Rădoi: „Mi-e ruşine de prestaţia ta! El n-are antrenamente făcute câte meciuri am eu antrenate

Sorin Cârţu nici nu vrea să mai audă de Mirel Rădoi

Sorin Cârțu, în timpul unei conferințe de presă/ Profimediaimages

Sorin Cârţu l-a distrus pe Mirel Rădoi, după ce tehnicianul şi-a anunţat demisia de la Universitatea Craiova. Preşedintele oltenilor l-a taxat pe antrenor, după declaraţiile sale de la finalul partidei din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova, după ce oltenii au fost eliminaţi din Cupa României. Imediat după ce şi-a prezentat decizia, Rădoi a lansat un val de critici la adresa lui Sorin Cârţu.

Sorin Cârţu l-a distrus pe Mirel Rădoi

Sorin Cârţu a avut o nouă intervenţie, după demisia lui Mirel Rădoi. Preşedintele de la Universitatea Craiova a declarat că este pentru ultima dată când îi va rosti numele fostului antrenor al oltenilor şi susţine că îi este ruşine pentru întreaga simpatie pe care i-a purtat-o de-a lungul carierei.

Totodată, Cârţu l-a criticat dur pe Mirel Rădoi şi spune că niciodată nu s-a implicat la echipă, în mandatul său. Mai mult decât atât, Cârţu susţine că a avut un cuvânt serios de spus atunci când fostul selecţioner a fost numit pe banca trupei din Bănie.

„Cea mai mare decepţie din cariera mea de fost fotbalist, de fost antrenor, de actual preşedinte. Un atac cu talpa din partea unuia la care am ţinut fantastic de mult. E ultima seară în care mai vorbesc despre el. Nu vreau sa-i mai aud numele şi nici el să nu mai vorbească de mine. E o mare dezamăgire pentru mine.

Reclamă

Încerci să muţi atenţia de la nereuşitele tale. Când am analizat eu vreodată jocul lui Rădoi? Eu am spus-o tot timpul, eu luni, după partida cu FC U Craiova, am stat aproape două ore de vorbă cu el, am avut o întâlnire amicală, am băut o cafea, nici n-am discutat despre meci. Am vorbit doar despre meciurile care urmează. Despre obiectivul de a câştiga Cupa. I-am spus că altceva e să intrăm cu mai multe puncte în iarnă. Sunt şi eu Sorin Cârţu, mi-am câştigat dreptul să vorbesc despre fotbal. Băi, băiatule! El n-are antrenamente făcute câte meciuri am eu antrenate în Liga 1.

La fel m-am comportat şi cu Papură, şi cu Bergodi, n-am vrut să le provoc vreun stres prin prezenţa mea la antrenamente. Le-am dat libertate. De ce cauţi argumente? Tu vii pe locul patru într-o grupă cu Ocna Mureş şi Chindia şi te iei de mine.

Mi-e ruşine de prestaţia ta la televizor şi pentru că te-am iubit atât de mult! Şi noi avem bani mulţi, de-aia ţi-am dat 15.000 de euro pe lună, aşa cum a primit şi Reghecampf şi Piţurcă! M-am rugat de Rotaru să-i dea şi lui 15.000. Tu spui că am eu bani…şi tu ai făcut ce ai vrut tu. Nu a intrat nimeni peste tine, să-ţi spună pe cine să bagi”, a declarat Sorin Cârţu, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi, „la cuţite” cu Sorin Cârţu după ce şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi este „la cuţite” cu Sorin Cârţu, după ce şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova. Antrenorul a fost deranjat de declaraţiile, cât şi de atitudinea preşedintelui clubului, şi susţine că oltenii nu vor face niciodată performanţă dacă conflictele se nasc din interior.

„Între mine și jucători, indiferent de articolele care au apărut, nu s-a întâmplat nimic. Pentru mine, semnalele au fost clare după această partidă, din partea clubului.

Rezultatele nu sunt consecința unui joc slab. Dacă ne luăm după nea Sorin (n.r. – Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova), așa se pare, că sunt consecința unui joc slab. Dacă președintele clubului face evaluări publice de genul ăsta, nu le face cu mine, atunci o să-i predau ID-ul, să vină el înapoi.

Cred că a înțeles greșit mesajul când am zis că o să-l apreciez toată viața pentru momentul în care m-a debutat. De acolo până să ne spună ce să facem noi la antrenamente, în condițiile în care nu ești prezent la antrenament, lucrurile astea n-o să le accept și n-am acceptat de la nimeni”, a declarat Mirel Rădoi pentru sursa mai sus citată.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și