Închide meniul

Sorin Cârţu l-a făcut praf pe un jucător al Universităţii Craiova cu un CV impresionant: „Ne ia la mişto, zici că e Celibidache”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 septembrie 2023, 12:58

Sorin Cârţu l-a făcut praf pe un jucător al Universităţii Craiova cu un CV impresionant: „Ne ia la mişto, zici că e Celibidache

Sorin Cârţu l-a făcut praf pe un jucător al Universităţii Craiova cu un CV impresionant

Sorin Cârţu, într-o conferinţă de presă / Hepta

Sorin Cârţu l-a făcut praf pe un jucător al Universităţii Craiova cu un CV impresionant. Fostul preşedinte al echipei patronate de Mihai Rotaru l-a desfiinţat pe Jasmin Kurtic (34 de ani), jucător care a evoluat 10 ani în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova l-a adus liber de contract pe Kurtic. El era deţinut de Parma, dar în ultimul sezon a evoluat pentru PAOK Salonic. Cota lui Kurtic este de 1 milion de euro.

Sorin Cârţu l-a făcut praf pe un jucător al Universităţii Craiova cu un CV impresionant

Băiatul ăsta de trei etape am impresia că ne ia la mișto. Fără niciun fel de exagerare. Este o dezamăgire totală. M-am uitat și l-am urmărit în joc, am zis că poate m-am înșelat în primele două etape.

El este doar cu mâinile pe sus, zici că e Sile Dinicu, Celibidache, să dirijeze. El nu are un sprint în partida asta cu FCSB. Are omul un CV extraordinar, dar pe noi ne interesează prezentul.

Eu am impresia că se consideră foarte prețios și ne tratează superficial. Și partidele, și cu cine joacă, și campionatul. Ce campionat e ăsta? Joc din vârfuri. Nu spune nimic.

Reclamă

Când intri în teren joacă numărul sau poziția pe care te-a pus antrenorul, nu numele tău. Trebuie tras un semnal de alarmă în ce privește băiatul ăsta, că ăsta e doar la număr. Noi jucăm mereu minus 1.

S-a băgat el să certe arbitrii. El a fost adus aici pentru altă treabă. Să ia acțiuni pe cont propriu, să intre în combinații, să aibă șut. El de trei etape nu are un șut la poartă.

Jucător care are în CV goluri, a jucat pe poziții avansate, nu văd nimic. A avut o lovitură liberă, le-a făcut ălora de la FCSB din zid hematom la genunchi”, a declarat Sorin Cârţu pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf, discurs dur după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „Am fost foarte slabi! Este şi vina mea!”

Laurenţiu Reghecampf a avut un discurs dur după FCSB – Universitatea Craiova 3-0. Antrenorul oltenilor a fost extrem de nervos după ce echipa sa a fost umilită în derby-ul cu FCSB.

Universitatea Craiova este în criză după ce a pierdut şi derby-ul cu FCSB. Oltenii au primit 3 goluri în prima repriză a derby-ului ce s-a disputat în Ghencea.

Laurenţiu Reghecampf nu s-a ferit de cuvinte, după umilinţa din Ghencea. Antrenorul a declarat că jucătorii săi au fost foarte slabi şi au comis multe greşeli individuale.

„Foarte slabă prima repriză. Nu am fost agresivi, multe mingi pierdute, primim goluri din posesia noastră. Foarte slabi! Foarte multe am în cap acum, trebuie să le ordonez cumva, să analizăm. Uneori arătăm ca o echipă normală, indiferent de adversarul pe care îl întâlnim, trebuie să avem altă reacţie.

„Poate nu am ales cei mai buni jucători”

Poate nu am ales cei mai buni jucători pentru primul 11. Anumiţi jucători trebuie să gândească, să pună suflet. Nu dau vina pe nimeni, trebuie să ne revenim împreună.

Pe hârtie, în atac arătăm bine. Koljc nu şi-a revenit. Ivan joacă pe o poziţie care nu e a lui. Am încercat să improvizăm anumite lucruri. Cel mai tare mă deranjează atitudinea. Lucrul acesta mă deranjează cel mai tare.

Şi eu fac parte din acelaşi colectiv, este şi vina mea. Este un moment când trebuie să luăm anumite decizii. Decizii privind randamentul jucătorilor la antrenamente, la meciuri. Nu avem cum să dăm jucătorii afară, au contracte.

Reclamă

Markovic şi Câmpanu nu au făcut parte din lot, am decis să-i lăsăm acasă. După randamentul dat la antrenamente. Fiecare jucător e profesionist şi are ocazia să-mi demonstreze că merită să joace. Va fi o perioadă foarte grea.

Am avut alte probleme de rezolvat şi nu am reuşit din păcate”, a spus Laurenţiu Reghecampf la digisport.ro, după umilinţa din Ghencea.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și