Închide meniul

Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor

Alex Ioniță Publicat: 17 aprilie 2024, 22:41

Reclamă
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor

Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB

Colaj cu Gigi Becali și Sorin Cârțu / Hepta - Profimedia

Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB. Este vorba despre Juan Bauza, vedeta lui Adrian Mititelu de la FCU Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situația echipei din Bănie este una dificilă, având în vedere că aceasta a ajuns pe ultimul loc din Liga 1! În cazul unei retrogradări, este posibil ca Adrian Mititelu să se despartă de o parte din jucători.

Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB

Astfel, Gigi Becali a intrat „pe fir” pentru transferul lui Juan Bauza.

Totuși, Sorin Cârțu i-a transmis, indirect, un avertisment lui Gigi Becali. Acesta l-a criticat pe Bauza și a transmis că acesta nu este un jucător constant și că nu are o valoare atât de mare pe cât se crede.

„Bauza e fotbalist bun, dar nu e un jucător constant. Are și momente de cădere. A arătat în unele meciuri că are valoare, dar ar fi trebuit să fie mult mai important pentru echipă și echipa să nu fie unde este acum, cu aceste emoții.

Reclamă

Este un jucător care scoate adversarul din joc, poate să rupă echilibrul jocului, dar dacă avea așa o mare valoare, echipa putea să fie în altă zonă a clasamentului”, a spus Sorin Cârțu, potrivit prosport.ro.

Gigi Becali poate rămâne fără un titular la FCSB

Gigi Becali poate rămâne fără un titular de la FCSB, din sezonul viitor. Siyabonga Ngezana a atras atenţia unui club mare din Turcia, după cum anunţă presa din Africa de Sud, ţară din care provine fundaşul central.

Siyabonga Ngezana a fost transferat de Gigi Becali, la începutul sezonului. Patronul de la FCSB a plătit 600.000 de euro pentru a-şi asigura serviciile fundaşului central de 26 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Presa din Africa de Sud a transmis că Siyabonga Ngezana este la mare căutare în Turcia. Un club important din Superliga turcă ar fi pus ochii pe fundaşul de la FCSB, care s-ar putea despărţi de echipa roş-albastră la finalul sezonului.

„Cele mai recente întrebări (n.r.- despre Ngezana) au venit din Turcia, unul dintre marile cluburi de acolo cântărește opțiunea de a-l transfera în sezonul următor. Au fost întrebări despre condițiile sale personale, dar și despre ceea ce solicită clubul”, au transmis sud-africanii de a snl24.com.

După primele meciuri ale lui Siyabonga Ngezana la FCSB, Gigi Becali i-a stabilit preţul fundaşului. Şapte milioane de euro cere patronul roş-albaştrilor, în schimbul stopperului sud-african. În prezent, Ngezana este cotat la suma de 1,3 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Siyabonga Ngezana a devenit titular indiscutabil la FCSB, după ce Vlad Chiricheş s-a accidentat, la finalul lunii august. De atunci, sud-africanul a bifat 28 de meciuri la formaţia roş-albastră, reuşind să marcheze şi un gol, în partida din Cupa României, cu Bihor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și