Închide meniul

Sorin Cârțu nu îl mai vrea pe Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova: „S-ar face de râs dacă l-ar mai primi înapoi”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 22 septembrie 2023, 16:39

Sorin Cârțu nu îl mai vrea pe Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova: S-ar face de râs dacă l-ar mai primi înapoi”

Sorin Cârțu nu îl mai vrea pe Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Sorin Cârţu, în timpul unei conferințe de presă /Hepta

Sorin Cârțu nu îl mai vrea pe Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Fostul președinte al formației din Bănie a vorbit despre o posibilă revenire a lui „Reghe” la echipa patronată de Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce formația saudită Al-Tai i-a plătit clauza de reziliere, de 300.000 de euro. Totuși, oficialii clubului din Arabia Saudită nu au reușit încă să se despartă de actualul tehnician Kresimir Rezic.

Sorin Cârțu nu îl mai vrea pe Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Fostul oficial a avut o reacție vehementă la adresa lui „Reghe”

Fostul președinte al clubului patronat de Mihai Rotaru este de părere că Universitatea Craiova s-ar face de râs, în situația în care i-ar permite lui Laurențiu Reghecampf să rămână la echipă, dacă mutarea în Arabia Saudită ar pica.

De asemenea, Sorin Cârțu este de părere că „Reghe” l-a „trântit ușa în nas” oltenilor, având în vedere faptul că a petrecut doar 7 partide pe banca echipei și că a profitat de prima ofertă pe care a primit-o, pentru a părăsi formația din Bănie.

„Nu l-aș mai primi. Craiova e pusă într-o imagine proastă cu toată telenovela asta. Decizia este la Mihai Rotaru, dar și el a resimțit ce s-a întâmplat, pentru că și-a pus mare încredere în Reghecampf, iar echipa mi-a plăcut la meciul cu Sepsi.

Reclamă

S-ar face de râs Craiova dacă l-ar mai primi înapoi pe Reghecampf. Nu dă bine ca imagine. După mine, după orgoliul meu, aș spune nu pentru revenirea lui Reghecampf, aș căuta alt antrenor. Când ai plecat, mi-ai închis ușa în nas, mi-ai dat cu ea în cap!”, a spus Sorin Cârțu, potrivit fanatik.ro.

În perioada petrecută la Universitatea Craiova, care a început pe data de 26 iulie, Laurențiu Reghecampf a înregistrat 4 victorii, un rezultat de egalitate și două înfrângeri. Pentru oltenii lui Mihai Rotaru, ultimul meci cu „Reghe” pe bancă a fost cel cu Sepsi, câștigat de către echipa din Bănie cu scorul de 2-1.

Universitatea Craiova a anunţat oficial despărţirea de Laurenţiu Reghecampf

Universitatea Craiova a anunţat oficial despărţirea de Laurenţiu Reghecampf. Oltenii au anunţat joi, pe site-ul oficial, că, la 18 septembrie, antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi unul dintre membrii staffului său tehnic au denunţat unilateral contractele, printr-o notificare trimisă clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Conform regulamentelor FRF, contractul rămâne în vigoare până la data pronunţării unei decizii definitive şi irevocabile în acest sens, de către comisia jurisdicţională a FRF competentă, anunţă clubul craiovean.

Până la finalizarea procedurii, responsabilitatea pentru pregătirea echipei îi va reveni lui Corneliu Papură, având funcţia de director tehnic.

Acesta va fi ajutat de Dragoş Bon şi Ionuţ Stancu, antrenori secunzi, Cătălin Tudor şi Daniel Ene, preparatori fizici, Daniel Tudor, antrenor cu portarii şi Marius Francisc, analist video.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și