Închide meniul

Sorin Cârţu, răspuns după atacurile lui Mirel Rădoi: „E total aberant! Sunt preşedintele clubului şi mi-am spus părerea!”

Viviana Moraru Publicat: 7 decembrie 2022, 21:51

Sorin Cârţu, răspuns după atacurile lui Mirel Rădoi: „E total aberant! Sunt preşedintele clubului şi mi-am spus părerea!

Sorin Cârţu, reacţie în cazul posibilei retrageri a lui Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova

Sorin Cârţu, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

  • Sorin Cârţu, răspuns după acuzele lui Mirel Rădoi
  • Ce a declarat preşedintele de la Universitatea Craiova

Sorin Cârţu a oferit imediat un răspuns, după acuzele aduse de Mirel Rădoi. Preşedintele de la Universitatea Craiova nu înţelege de ce fostul antrenor al oltenilor l-a criticat după ce şi-a dat demisia, şi susţine că tot ce a afirmat este aberant!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova, după eşecul înregistrat în Cupa României. Imediat după ce şi-a prezentat demisia, tehnicianul a lansat un val de critici la adresa lui Sorin Cârţu.

Sorin Cârţu, răspuns după atacurile lui Mirel Rădoi

Sorin Cârţu s-a declarat surprins de declaraţiile oferite de Mirel Rădoi, imediat după ce antrenorul a demisionat. Preşedintele oltenilor a declarat că l-a susţinut pe tehnician, încă de când a fost numit pe banca oltenilor, însă mărturiseşte că are dreptul să-şi exprime opinia în legătură cu anumite decizii din cadrul clubului.

Reclamă

Mai mult decât atât, Cârţu este de părere că Rădoi vrea să înlătură atenţia publicului faţă de faptul că Universitatea Craiova şi-a ratat unul dintre obiectivele principale, şi anume Cupa României.

„Nu știu ce se întâmplă, eu sunt surprins de treaba asta și de tot. Sunt surprins de atitudinea lui, mă refer la modul în care a vorbit și decizia pe care a luat-o. Ce a vorbit este total aberant, încearcă să atace oamenii care au fost cu el, în special pe mine.

Reclamă

L-am susținut, l-am adus la echipa asta, dar nu doar eu l-am adus. L-a adus domnul Rotaru și la sugestia mea, după aceea ne-am consultat și acum ataci în felul acesta, când nu îți iese ție ce vrei. Vrei să înlături atenția de la eșecul ăsta, pentru că și-a ratat obiectivul de Cupă, încearcă să aducă argumente neadevărate

Îmi spune că de ce am spus că FC U merita victoria, iar eu recunosc că pe ce a jucat în repriza a doua merita să câștige, cu golurile pe care le-au dat. Noi de ce nu am revenit, așa cum au dat ei două goluri și noi puteam să dăm două și să facem măcar un egal, nu este mare lucru.

A fost o acuză, eu nu am voie să îmi dau cu părerea? Trebuie să mă cenzureze antrenorul, sunt președintele clubului și mi-au spus un punct de vedere vizavi de dezamăgirea, pe care a produs-o echipa”, a declarat Sorin Cârţu, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Sorin Cârţu îşi apără soţia, după ce Mirel Rădoi a fost deranjat de comentariul ei

Mirel Rădoi a fost deranjat de faptul că soţia lui Sorin Cârţu a intervenit în scandalul din cadrul clubului oltean. Silvia Cârţu a comentat la o postare de pe Facebook, iar la scurt timp a şters comentariul.

„Semnalele sunt altele pentru mine, din partea clubului. Și femeile vorbesc despre ce se întâmplă… Eu prea multe semnale nu accept, că nu am telefonul la mine. Mă gândesc să rezolvăm probleme față în față, nu la televizor”, a declarat Mirel Rădoi, imediat după meciul din Cupa României.

După afirmaţia lui Mirel Rădoi, Sorin Cârţu şi-a apărat soţia şi şi-a cerut scuze pentru comentariul acesteia.

„Doi profani au vorbit pe Facebook despre fotbal, care nu au autoritate și competență pentru fotbal. Nu are nicio legătură, iar dacă l-a deranjat îmi cer scuze pentru soție. Am discutat pe subiectul acesta destul, iar asta nu are legătură cu ce se întâmplă la echipă sau sub gestiunea lui.

Este o comparație făcută de doi profani, iar nevasta mea fără competență a făcut o comparație între ora de clasă și antrenament. Nu are nicio relevanță, pentru că nu ai cum să faci o asemenea paralelă, doar în capul unui profan”, a declarat Sorin Cârţu, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”