Închide meniul

„Sper să nu mai joace aici” Adrian Bumbescu, replică vehementă pentru Florin Tănase după declaraţia jucătorului FCSB-ului!

Bogdan Stănescu Publicat: 23 august 2024, 23:33

Reclamă
„Sper să nu mai joace aici Adrian Bumbescu, replică vehementă pentru Florin Tănase după declaraţia jucătorului FCSB-ului!

Adrian Bumbescu, replică vehementă pentru Florin Tănase după declaraţia jucătorului FCSB-ului!

Adrian Bumbescu şi Florin Tănase / colaj AntenaSport, Profimedia Images

Adrian Bumbescu a avut o replică vehementă pentru Florin Tănase după declaraţia jucătorului FCSB-ului! Câştigătorul Cupei Campionilor Europeni din 1986 a transmis clar că şi-ar dori ca FCSB să nu mai joace în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase s-a plâns de starea gazonului din Ghencea. Bumbescu, susţinător al clubului din Liga a 2-a, a spus că FCSB-ului „îi poartă ghinion” stadionul din Ghencea.

„Sper să nu mai joace aici” Adrian Bumbescu, replică vehementă pentru Florin Tănase după declaraţia jucătorului FCSB-ului!

”Le poartă ghinion gazonul. Sper să nu mai joace aici”, a spus Adrian Bumbescu vineri, la o acţiune organizată de „Militari”, potrivit digisport.ro.

Florin Tănase şi-a arătat nemulţumirea, după meciul LASK Linz – FCSB, că starea gazonului din Ghencea nu este una prea bună.

”Nu va fi deosebit meciul din Ghencea. Era deosebit dacă era gazonul bun.

Reclamă
Reclamă

Am mai jucat în Ghencea, vrem să facem un meci bun și să ne calificăm în grupele Europa League”, a declarat Florin Tănase după LASK Linz – FCSB 1-1.

FCSB – LASK Linz, meciul care va decide dacă roş-albaştrii vor evolua în grupele Europa League sau în grupele Conference League, se va disputa joi, 29 august, pe stadionul Ghencea. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Arbitrul controversat de la meciul România – Olanda de la EURO 2024 a fost delegat la partida FCSB – LASK Linz!

Arbitrul controversat de la meciul România – Olanda 0-3 de la EURO 2024 a fost delegat la partida FCSB – LASK Linz! Felix Zwayer va conduce de la centru returul FCSB-ului cu LASK Linz, ce va decide echipa calificată în grupele Europa League.

Reclamă

LASK Linz – FCSB s-a încheiat 1-1, după un meci cu numeroase ocazii de gol şi cu o bară a austriecilor. Berisha a izbit transversala în minutul 86 al partidei.

Germanul Felix Zwayer va fi ajutat, la meciul FCSB – LASK Linz, de către tușierii Robert Kempter și Christian Dietz. În camera VAR vor fi Christian Dingert și Johann Pfeifer.

Felix Zwayer a luat mai multe decizii controversate în meciul România – Olanda 0-3, din optimile EURO 2024. Dumfries a avut o intrare violentă la Vasile Mogoş, internaţionalul român ieşind de pe teren accidentat. Zwayer nu i-a dat nici măcar cartonaş galben fundaşului olandez.

În minutul 81 al partidei, Felix Zwayer a oprit un contraatac periculos al României pentru a fluiera un joc periculos.

După meciul România – Olanda 0-3, fanii naţionalei au depus o petiţie contra arbitrului german Felix Zwayer. „UEFA să-l suspende pe Zwayer pentru că a arbitrat incorect în România – Olanda”, a fost titlul petiţiei depuse de fanii români pe site-ul change.org.

Jurnaliştii spanioli au criticat arbitrajul lui Felix Zwayer de la meciul România – Olanda 0-3!

Presa spaniolă a catalogat drept „slab” arbitrajul lui Felix Zwayer de la meciul pierdut de tricolori cu „Portocala mecanică”.

Felix Zwayer a dezamăgit după o prestație slabă la meciul România – Olanda. Arbitrul german, care a avut mai degrabă un EURO destul de slab, a continuat în aceeași dinamică, deși a arbitrat un meci relativ simplu. A fluierat fault pentru contacte minime și a oprit un atac promițător al României la scorul de 1-0, inventând un joc periculos care nu a existat.

A arătat cartonașe în patru rânduri, dar ar fi putut arăta doar două. Nu a avut succes nici la acest capitol. Pe lângă golul anulat la VAR al olandezilor, meciul s-a desfășurat fără acțiuni care i-ar fi putut complica și mai tare prestația lui Felix Zwayer”, au scris jurnaliștii spanioli de la archivovar.es.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:48 24 aug.

Cristi Săpunaru, cuvinte uriaşe despre Marius Şumudică: „E fratele meu mai mare! Aş face orice pentru el!”

0:44 24 aug.

Marius Şumudică, nemulţumit după debutul de vis de la Rapid: „Nu se poate să nu faci asta!” Mesaj pentru Lennon: „Nu sunt ironic”

0:06 24 aug.

VideoViktor Gyokeres, hattrick de senzaţie în AntenaPLAY! Starul de 65 de milioane de euro al lui Sporting e în mare formă

23:55

Bayer Leverkusen, victorie uluitoare cu un gol marcat în minutul 90+11. PSG a umilit-o pe Montpellier

23:50

Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic

23:45

VIDEOFarense – Sporting 0-5. Campioana en-titre a făcut spectacol şi rămâne lider în Portugalia! Gyokeres a reuşit un hattrick!

1 VIDEOGeorge Russell, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos, live în AntenaPLAY 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 4 Gigi Becali l-a lăudat pe Dan Şucu, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid! Verdict despre lupta la titlu 5 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport 6 Formula 1 merge pe malul mării! Analiza lui Adrian Georgescu, înaintea Marelui Premiu al Ţărilor de Jos
Citește și