Închide meniul

„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 18 aprilie 2024, 23:50

„Steaua fără nume! Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali

Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB

Marcel Răducanu

Marcel Răducanu a venit cu un verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB în Liga 1. Fostul internațional a vorbit deschis despre echipa patronată de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, FCSB este pe locul 1 în playoff, la 13 puncte de principalele contracandidate la titlu, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB

Având în vedere acest lucru, Răducanu o vede deja campioană pe FCSB, echipă pe care a numit-o: „Steaua fără nume”, având în vedere conflictul de imagine dintre roș-albaștrii din Liga 1 și CSA Steaua București, din Liga a 2-a.

Totodată, fostul jucător de la Borussia Dortmund a fost că echipa lui Gigi Becali are un lot foarte bun și că acesta este motivul pentru care va reuși să câștige, relaxat, campionatul.

”Steaua fără nume… Mă bucur că au arătat că au valoare și că au putut să câștige relaxat campionatul. Au un lot foarte bun, lotul cel mai bun. Au jucători valoroși și de aceea câștigă campionatul.

Reclamă

Ei au jucat mai tot timpul constant. Chiar dacă nu au strălucit, ei au punctat tot timpul”, a spus Marcel Răducanu la digisport.ro.

Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit

Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund şi a avut o reacţie acidă. Agentul atacantului de la Parma nu îşi explică de ce se discută despre o astfel de mutare, în condiţiile în care nu este perioadă de mercato.

Vărul lui Gigi Becali cere prudenţă şi exclude varianta prin care gruparea din Bundesliga ar fi înaintat o propunere de 14 milioane de euro pentru Dennis Man.

Reclamă 4 / 0/3

„Marcel Răducanu în ce calitate confirmă? Fiind un fost jucătorul Borussiei Dortmund sau ce? Fiți oameni serioși dacă vreți să vorbim. L-o fi întrebat pe om de jucător, e român, e posibil. Am citit și eu prin ziar, 12, 14 milioane nu cred că i-a zis clubul ce sumă oferă ei. Un club serios intră în tratative cu un club și întreabă cât costă nu oferă ei nimic. Astea sunt povești ca să scriem prin ziare.

Oamenii, fiind un jucător sub contract pot lua legătura, dar ei au jucat un meci important. Că Dennis Man este un jucător interesant este una, dar este devreme sa vorbim despre oferte și despre tratative chiar fiind confirmate de domnul Marcel Răducanu”, a declarat Victor Becali la iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
Vezi toate știrile
Citește și