Închide meniul
VIDEO

Ştefan Târnovanu, savuros după ce a fost erou în Sepsi – FCSB 0-1: „Dacă nu vom fi lăsaţi în Ghencea, venim aici să jucăm!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 octombrie 2022, 8:44

Ştefan Târnovanu, savuros după ce a fost erou în Sepsi – FCSB 0-1: „Dacă nu vom fi lăsaţi în Ghencea, venim aici să jucăm!

Ştefan Târnovanu, savuros după ce a fost erou în Sepsi – FCSB 0-1

Ştefan Târnovanu a apărat penalty în Sepsi - FCSB 0-1 / Alex Nicodim / Mediafax Foto

Ştefan Târnovanu a fost savuros după ce a fost erou în Sepsi – FCSB 0-1. Portarul roş-albaştrilor a avut din nou o prestaţie fabuloasă la Sfântu Gheorghe şi s-a amuzat la finalul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Târnovanu a transmis că preferă să evolueze de fiecare dată pe terenul lui Sepsi, dacă FCSB nu va fi lăsată să evolueze în Ghencea, stadionul rivalilor de la CSA Steaua.

Ştefan Târnovanu, savuros după ce a fost erou în Sepsi – FCSB 0-1

„Este al doilea meci la rând în care am avut o evoluţie bună. Mă gândeam acum că, dacă nu vom fi lăsaţi în Ghencea să jucăm, putem să venim aici pentru că nu iau goluri. O să vedem. A fost un meci foarte dificil. Practică cam cel mai frumos fotbal alături de Farul Constanţa.

E un pas mare pentru play-off. Veneam după meciurile de uitat din Europa. Din 7-8 penalty-uri nu am reuşit să bat niciunul. Aveam lista pentru lovituri de la 11 metri, dar el (n.r Alexandru Tudorie) nu era pe ea!”, a declarat Ştefan Târnovanu la finalul meciului.

Nicolae Dică, glume cu Târnovanu după Sepsi – FCSB 0-1

Nicolae Dică a glumit cu Ştefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 0-1. Antrenorul i-a spus portarului să joace doar pe terenul celor de la Sepsi, după ce a făcut un nou meci mare la Sfântu Gheorghe. Târnovanu a apărat un penalty şi a scos alte goluri ca şi făcute.

Reclamă

Nicolae Dică spune că primul obiectiv este acela de a ajunge în playoff. În acest moment, deşi are două meciuri mai puţin disputate, FCSB se află pe locul 6.

„Este a patra victorie, mă bucur pentru victorie. Am avut atitudine. Am întâlnit o echipă puternică, ne-au pus probleme în tranziţia pozitivă. Mă bucur că am reuşit să câştigat Târnovanu a făcut o partidă senzaţională. Glumeam după joc că şi anul trecut a făcut o partidă bună aici şi i-am zis să joace doar aici. Cred că la penalty s-a decis partida.

Cu Billel am vorbit înainte de joc, i-am zis că nu o să fie titular. Pe final l-am schimbat ca să mai tragem de timp, dar şi cu problema lui, să nu riscăm. Presiunea nu scade, e un lucru pozitiv că în acest moment am ajuns pe loc de playoff, cu două jocuri mai puţin. Să ne legăm de aceste victorii.

Reclamă 4 / 0/3

Ştiţi bine că primul obiectiv este intrarea în playoff şi după aceea va fi lupta pentru câştigarea campionatului. Aşa este, am vorbit cu el, i-am explicat să nu mai ţină aşa mult. Uşor uşor i-am spus să nu mai facă aceste greşeli”, a spus Nicolae Dică la digisport.ro, după Sepsi – FCSB 0-1.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și