Închide meniul

Ștefan Târnovanu se gândește la meciul cu PAOK, din Europa League, după Sepsi – FCSB 0-1: „Nu putem să renunțăm!”

Alex Ioniță Publicat: 29 septembrie 2024, 23:42

Reclamă
Ștefan Târnovanu se gândește la meciul cu PAOK, din Europa League, după Sepsi – FCSB 0-1: „Nu putem să renunțăm!

Ștefan Târnovanu se gândește la meciul cu PAOK, din Europa League, după Sepsi - FCSB 0-1. Mesajul transmis de portar

Ștefan Târnovanu / Profimedia

Ștefan Târnovanu se gândește la meciul cu PAOK, din Europa League, după Sepsi – FCSB 0-1. Portarul campioanei nu s-a ferit de cuvinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României a obținut o victorie importantă pe terenul lui Sepsi, în etapa cu numărul 11 a sezonului de Liga 1. Partida din Covasna a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ștefan Târnovanu se gândește la meciul cu PAOK, din Europa League, după Sepsi – FCSB 0-1

După meci, Ștefan Târnovanu a vorbit despre prestația campioanei, dar și despre următorul meci, cu PAOK Salonic, din Europa League.

Portarul a dat de înțeles că echipa va încerca să câștige duelul cu campioana din Grecia. Meciurile din Super Liga Greciei se văd LIVE în AntenaPLAY.

„Aveam nevoie, și eu ca jucător să nu primesc gol. Anul ăsta am avut meciuri puține fără în care să iau gol. Și ca echipă aveam nevoie, suntem jos în clasament.

Reclamă
Reclamă

Important e că am legat 2 victorii la rând. Celelalte cu care ne luptăm s-au încurcat, e o victorie foarte foarte importantă și mă bucur că am reușit să o obținem.

Eu sunt același jucător, faptul că am avut o perioadă mai slabă, se întâmplă. Eu îmi văd de treabă și pe teren se demonstrază cel mai bine.

Te afectează puțin, dar cel mai important e să iei partea bună. Când te critică cineva trebuie să demonstrezi că nu ești slab.

Reclamă

Iei ce e mai bun și din laude, nu trebuie să ți se urce la cap. Eu trebuie să o țin tot așa, am fost nevoie de mine.

Mingea lui Haruț nu știm cum am scos-o, a venit foarte tare.

În Europa League am făcut un meci aproape perfect, în această seară am avut unele probleme, o echipă foarte bună.

Cu PAOK, un meci pe care încercăm să câștigăm. Nu putem să renunțăm înainte de a începe meci”, a spus Ștefan Târnovanu, la digisport.ro.

Mihai Pintilii a pupat icoanele la Sepsi – FCSB!

Mihai Pintilii a pupat icoanele la Sepsi – FCSB! Antrenorul secund de la FCSB s-a „inspirat” de la Anghel Iordănescu și a recurs la acest gest, la partida din etapa cu numărul 11.

FCSB a mers la Sf. Gheorghe după victoria cu RFS, din Europa League, scor 4-1. La meciul cu Sepsi, roș-albaștri au dat lovitura în prima repriză, prin Florin Tănase.

Echipa condusă de Pintilii și Charalambous are nevoie de victorii „ca de aer” în Liga 1, având în vedere că se află la o distanță considerabilă de locurile de play-off. Astfel, antrenorul secund de la FCSB a venit pregătit, cu icoanele, la meciul cu Sepsi.

În timpul meciului cu Sepsi, Mihai Pintilii a fost surprins de camerele TV în timp ce a cerut ajutorul divinității și pupa icoanele, pe banca de rezerve.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:36 30 sept.

Atletico – Real Madrid 1-1! Echipa lui Simeone a obţinut un egal dramatic! Partida a fost întreruptă din cauza fanilor gazdelor

0:19 30 sept.

„Credeați că am uitat fotbalul?” Florin Tănase, reacţie fabuloasă după ce a marcat primul gol pentru FCSB de la revenire!

0:16 30 sept.

„Dă, bă, cu pumnul!” Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 0-1: „Să îi fie frică”

0:15 30 sept.

FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

0:06 30 sept.

Decizia lui Alex Băluţă după ce a fost criticat de Gigi Becali! Fotbalistul FCSB-ului a făcut dezvăluirea după victoria cu Sepsi

0:05 30 sept.

Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!”

1 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 2 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 3 VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY 4 Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu 5 „Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza 6 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon
Citește și