Închide meniul

Ştefan Târnovanu, semnal de alarmă după FCSB – FC U Craiova 1-1: „E un început foarte rău! Trebuie să începem să câştigăm neapărat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 august 2022, 0:45

Reclamă
Ştefan Târnovanu, semnal de alarmă după FCSB – FC U Craiova 1-1: „E un început foarte rău! Trebuie să începem să câştigăm neapărat!

Ștefan Târnovanu, răspuns pentru Gică Hagi

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ştefan Târnovanu, semnal de alarmă după FCSB – FC U Craiova 1-1. Ştefan Târnovanu a fost desemnat jucătorul meciului, după ce a reuşit mai multe parade.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Târnovanu a avut mai multe parade de senzaţie în faţa atacanţilor Craiovei lui Mititelu. Portarul de la FCSB a recunoscut că echipa sa nu trece prin cel mai bun moment.

Ştefan Târnovanu, semnal de alarmă după FCSB – FC U Craiova 1-1

Mai puţin important e că am fost omul meciului, dacă nu am reuşit să câştigăm. Pot spune că am făcut un meci bun amândoi. E un început foarte rău, avem două puncte în 3 meciuri. Şi gol primit în fiecare meci. Nu avem foarte multe meciuri împreună, acesta cred că este motivul.

Trebuie să începem să câştigăm neapărat pentru că toate meciurile cunt importante. Sunt doar 3 meciur. Sunt sigur că vom urca în clasament. Trebuie să câştigăm neapărat ca să ne calificăm şi să ajungem în grupe„, a spus Ştefan Târnovanu după FCSB – FC U Craiova 1-1.

Ştefan Târnovanu, intervenţii colosale în FCSB – FC U Craiova 1948

Ştefan Târnovanu, două intervenţii colosale în FCSB – FC U Craiova 1948. Portarul roş-albaştrilor şi-a salvat echipa de două ori în prima repriză.

Reclamă

Supranumele de „Messi al portarilor”, cu care era alintat Andrei Vlad, i se potriveşte de minune lui Ştefan Târnovanu. Portarul a avut două intervenţii fabuloae în faţa lui Bauza şi Compagno.

În minutul 22, portarul celor de la FCSB a intervenit excelent la loviura de cap a lui Andrea Compagno.

În minutul 34, Ştefan Târnovanu a avut o primă intervenţie de senzaţie. După o fază de atac prelungită a oltenilor lui Mititelu, mingea a ajuns la Bauza, care a tras la colţul lung din interiorul careului, însă Târnovanu a respins cu un reflex fabulos în corner.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a primit o ofertă concretă pentru Ştefan Târnovanu

Gigi Becali a primit o ofertă concretă pentru Ştefan Târnovanu. Patronul FCSB a refuzat-o, ţintind un transfer pe o sumă mult mai mare, decât cea care i-a fost oferită recent.

Ştefan Târnovanu şi-a câştigat postul de titular, în detrimentul lui Andrei Vlad. Goalkeeper-ul de 22 de ani a fost ţinta altor echipe în această perioadă de mercato, însă Gigi Becali exclude varianta plecării sale.

Gigi Becali a mărturisit că nu are nicio intenţie de a vinde portarul titular. Patronul roş-albaştrilor ţinteşte să obţină 10 milioane de euro pe Ştefan Târnovanu, ultima ofertă primită pe numele tânărului fiind de doar două milioane.

„Am avut ofertă pentru Târnovanu, m-au întrebat dacă vreau două milioane de euro. Ce, sunt cerșetor? Să vând portar… Eu nu vreau să recuperez două milioane, vreau să recuperez 20. Când sunt 20, nu poți să recuperezi două. Trebuie să gestionezi afacerea și să iei 20.

Dacă ai un diamant, trebuie să îl șlefuiești și să iei banii pe cât e valoarea lui. Eu am dat totuși un preț pentru Târnovanu. Am zis că vreau 10 milioane de euro. ‘Păi cum bre nea Gigi’, nu i-a convenit. Păi are 1,98, 21 de ani (n.r. – Târnovanu are 22 de ani), e 10 milioane de euro”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
Vezi toate știrile
Citește și