Închide meniul

Stere Halep a sărbătorit titlul Farului alături de Gică Hagi. Ce a spus despre situația Simonei Halep

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2023, 7:54

Reclamă
Stere Halep a sărbătorit titlul Farului alături de Gică Hagi. Ce a spus despre situația Simonei Halep

Stere Halep a sărbătorit titlul Farului alături de Gică Hagi

Stere Halep, în fața casei din Constanța / Antena Sport

Stere Halep a sărbătorit titlul Farului alături de Gică Hagi, pe terenul de la Ovidiu, după fluierul de final al partidei câștigate în fața celor de la FCSB, cu 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stere Halep este un cunoscut fan al echipei din Ovidiu și merge la meciuri de câte ori apucă. ”Campionii s-au născut în Constanța”, e mesajul tatălui Simonei Halep.

Stere Halep a sărbătorit titlul Farului alături de Gică Hagi

“Este o bucurie imensă, greu de explicat în cuvinte ce se poate întâmpla în sufletul unui sportiv. Campionii s-au născut din Constanţa”, a spus el făcând referire şi la Simona, fost lider WTA.

“Sperăm să iasă totul OK”, a mai declarat Stere Halep la Digi Sport, referitor la situaţia Simonei Halep, suspendată pentru dopaj.

Simona Halep, mesaj înainte de Farul – FCSB 3-2

Întreaga familie Halep a susținut Farul lui Gică Hagi. Înaintea partidei care a adus titlul la Constanța, și Simona Halep a avut un mesaj de încurajare pentru fotbaliștii ”Regelui”.

Reclamă

”Băieţi, ştiu cum e să joci o finală, cât de emoţionant şi stresant poate fi şi mai ştiu cât de mult aţi muncit ca să ajungeţi aici, aşa că e momentul să daţi tot ce aveţi mai bun şi să vă bucuraţi.

Aveţi de partea voastră, ca antrenor, pe cel mai bun jucător din istoria României şi asta să vă dea încredere şi putere. Eu vă susţin de la distanţă şi prin tatăl meu, care nu lipseşte niciodată de la meciurile voastre, vă trimit toată energia bună. Farul Constanţa, sunt cu voi”, a fost mesajul lui Halep.

Ianis Hagi, prima reacţie după ce tatăl său a devenit campionul României

Ianis Hagi a avut o primă reacţie după ce tatăl său a devenit campionul României. Farul a învins pe FCSB cu scorul de 3-2 şi a câştigat titlul în Liga 1 cu o etapă înainte de final.

Reclamă 4 / 0/3

”O seară extraordinară pentru familia noastră, pentru Constanța, pentru Farul, pentru tot ce a însemnat acest proiect de 14 ani. A reușit să câștige 4 trofee, cu o medie de vârstă atât e mică. E ceva extraordinar. Nu am putut să urmăresc meciul, am avut premiile de final de an. Am văzut fazele. I-am felicitat pe părinții mei. Știam că vor câștiga. Meritau. Tata de pe teren, mama, de acasă, susținând proiectul. I-am felicitat scurt și vom vorbi mâine mai mult.

Își adaugă încă un trofeu la un CV cu care nu se pot lăuda mulți. Înseamnă mai mult decât primul trofeu, e o singură echipă în Constanța, echipa e iubită de toți. A fost presiunea mai mare. A fost un oraș întreg, au fost așteptări foarte mari, vor să câștige toate meciurile. Au reușit să câștige cu tineri talentați, în care tata are încredere”, a spus Ianis, citat de digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Echipa lui Gică Hagi, umilită de covăsneni în prima repriză 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și