Închide meniul
VIDEO

„Ştiinţa bate Dinamo!” Fanii lui FCU Craiova au aprins torţe şi au făcut show la antrenament. Cer victoria în derby-ul cu Dinamo

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 februarie 2024, 23:22

Reclamă
„Ştiinţa bate Dinamo! Fanii lui FCU Craiova au aprins torţe şi au făcut show la antrenament. Cer victoria în derby-ul cu Dinamo

Fanii lui FCU Craiova au aprins torţe şi au făcut show la antrenament

Ultraşii au aprins torţe / Instagram FCU Craiova

Fanii lui FCU Craiova au aprins torţe şi au făcut show la ultimul antrenament oficial înaintea derby-ului cu Dinamo, din etapa a 24-a a Ligii 1, care va fi vineri, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii lui Mititelu sunt neînvinşi în ultimele cinci meciuri cu „câinii” şi îşi doresc să profite de momentul teribil prin care trec rivalii lor. Jucătorii lui Zeljko Kopic au pierdut ambele meciuri din 2024 şi sunt pe penultimul loc în clasament.

Fanii lui FCU Craiova au aprins torţe şi au făcut show la antrenament

Antrenament special cu o zi înaintea derby-ului cu FC Dinamo 1948 București, pe Stadionul de Atletism din Craiova, în lumina nocturnei. La pregătirea din această seară a participat și o parte a Peluzei Sud care a încurajat echipa„, au scris oficialii clubului din Bănie pe contul de Facebook.

Alb-albaştrii au postat şi un video cu fanii care au aprins torţe şi au dat recital. „Ştiinţa bate Dinamo!„, a fost scandarea preferată a ultraşilor.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Fotbal Club Universitatea 1948 (@fcucraiovaofficial)

Şi FCU Craiova este fără punct după reluarea campionatului. A cedat dramatic cu Rapid, scor 3-4, şi a pierdut la limită confruntarea cu Farul, scor 0-1.

Meciul de mâine este foarte important, jucăm cu o echipă de tradiție. Noi am jucat cu Farul și Rapid. Mâine jucăm cu o echipă pe care o putem bate. Cunosc istoria și tradiția meciurilor cu Dinamo, dar mâine nu e vorba despre asta, ci despre Dinamo și Craiova din acest moment. Știu că meciul cu Dinamo e important pentru suporteri, pentru președinte, pentru club„, a declarat Giovanni Costantino, antrenorul Craiovei lui Mititelu, la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo se confruntă şi cu problemele de lot. Alb-roşiii nu se pot baza pe trei jucători.

Homawoo este suspendat, Roșu e accidentat, Moura la fel și va lipsi o perioadă mai lungă din cauza accidentăriii din meciul cu Rapid. Le-am transmis jucătorilor că nu e vorba despre cine joacă titular, ci despre echipă, despre cei 25 de jucători plus portarii.

Orice jucător își așteaptă șansa să joace, așa e la noi, așa e și la ei. Să vedem ce echipă se va adapta mai bine! Nu vreau să subestimez o echipă doar pentru că nu are unu sau doi jucători valizi. Au un lot bun și vor da totul pentru a-i suplini pe cei care lipsesc„, a declarat Zeljko Kopic.

Dinamo nu mai are interdicție la transferuri

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al formației din Ștefan cel Mare, a vorbit despre situația cu privire la ultima problemă apărută la club.

Administratorul judiciar al echipei pregătite de Zeljko Kopic a menționat faptul că această interdicție a fost ridicată până în momementul în care apelul lui Dinamo se va juddeca la Comisii. Totodată, a vorbit și despre situația cauzată de fostul jucător al „câinilor”, Iulian Roșu.

De jumătate de oră e ridicată interdicția. Jucătorul a cerut niște bani, i-a fost respinsă cererea și a fost ridicată. El nu s-a mai prezentat la antrenament și Dinamo a fost sancționată.

Mă întreb cum a avut loc ridicarea interdicției astăzi. Iată că, minune, a fost suspendată, nu ridicată, până la rezolvarea apelului nostru. Iulian e un băiat de calitate, avem o bună relație, dar nu am înțeles de ce nu s-a prezentat la niciun antrenament.

Reclamă

Nu l-am înțeles, sunt de acord că trebuia să își urmărească interesul, a fost plătit la zi și cred că dacă clubul voia să încheie contractul, se putea ajunge la o înțelegere”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
Vezi toate știrile
Citește și