Închide meniul

Subiectul evitat de Gică Hagi la conferinţa de presă: „Altă întrebare!” Ce spune „Regele” de Borza

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 octombrie 2022, 15:02

Subiectul evitat de Gică Hagi la conferinţa de presă: „Altă întrebare! Ce spune „Regele de Borza

Subiectul evitat de Gică Hagi la conferinţa de presă

Subiectul evitat de Gică Hagi la conferinţa de presă / Captură Youtube

Subiectul evitat de Gică Hagi la conferinţa de presă are legătură cu postura de lider în care se află Farul, după primele 11 etape disputate în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dobrogenii lui Gică Hagi au 24 de puncte şi sunt la egalitate cu Rapid, la nu mai puţin de 16 puncte de FCSB, echipă care are însă şi două meciuri mai puţin disputate.

Subiectul evitat de Gică Hagi la conferinţa de presă

„Altă întrebare! E prea devreme să vorbim de lucrul ăsta. În fiecare săptămână, aceeaşi întrebare, din vară până acum. Cine ia titlul. Stăm foarte bine, marcăm goluri, e un lucru fundamental.

Avem atacanţi, avem mijloc bun, avem o apărare bună, chiar dacă am primit goluri. O echipă care atacă e normal să se descopere. Vom vedea ce va fi în viitor”, a spus Hagi, înainte de meciul cu UTA.

Gică Hagi, despre Andrei Borza

The Guardian a descoperit noua perlă a lui Gică Hagi, de la Farul Constanța. Într-un articol dedicat jucătorilor tineri din noua generație, la categoria 2005, britanicii l-au remarcat pe Andrei Borza.

Reclamă

„Un jucător de la Farul, ajunge să scrie în Anglia despre el. E 2005. Pentru mine e normal să joace. E un lucru pentru care Constanţa trebuie să bucure. Mai ales în perioda asta mai grea pentru fotbalul românesc. Încerc să îi dau spaţiu, în fiecare zi e mai bun. Va veni şi momentul în care va deveni titular”, a mai spus Hagi.

The Guardian a descoperit noua perlă a lui Gică Hagi

Cotat în acest moment la doar 50.000 de euro, fundașul lateral de doar 16 ani a jucat 8 meciuri în acest sezon de Liga 1, adunând însă mai puțin de 200 de minute. Chiar și așa, el e comparat deja cu Cristi Chivu.

”Borza n-are nici 17 ani încă, dar joacă în prima ligă din România, la formația lui Gheorghe Hagi. Comparat deseori cu un alt fost căpitan al României, Cristi Chivu, datorită abilităților sale cu mingea în apărare, Borza a început ca atacant, înainte de a trece mijlocaș și în final fundaș stânga, după ce Hagi însuși a vorbit cu jucătorul despre asta.

Reclamă 4 / 0/3

O prezență constantă la naționalele de juniori, el e descris de antrenorul U17 Daniel Mogoșanu ca `perfect echipat pentru postul său. Are toate calitățile unui fundaș stânga. E un apărător bun, are și abilități ofensive, muncește mult, are viteză, controlează excelent mingea. E un profesionist chiar și la această vârstă, face tot ce i se cere pe teren și în afara lui`”, au scris englezii.

Recomandări
  • Farul e lider în Liga 1
  • Dobrogenii sunt la 16 puncte în faţa lui FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și