Închide meniul
EXCLUSIV

Suma uriașă pe care Alexandru Chipciu o are de primit de la CFR! Jucătorul e hotărât să-și depună memoriu

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 iunie 2022, 21:19

Suma uriașă pe care Alexandru Chipciu o are de primit de la CFR! Jucătorul e hotărât să-și depună memoriu

Suma uriașă pe care Alexandru Chipciu o are de primit de la CFR!

Alexandru Chipciu, în tricoul celor de la CFR Cluj / Hepta

Suma uriașă pe care Alexandru Chipciu o are de primit de la CFR! Alexandru Chipciu e convins să îşi depună memoriu după suma uriaşă pe care o are de primit de la CFR Cluj. Mijlocaşul de 33 de ani şi-a pierdut răbdarea cu campionii, cei care îi promiseseră că va fi titular la echipa lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform surselor AS.ro, Alexandru Chipciu are de primit 300.000 de euro de la conducerea campioanei şi, supărat pentru că oficialii din Gruia nu şi-au respectat promisiunile, va depune memoriu.

Suma uriașă pe care Alexandru Chipciu o are de primit de la CFR!

Chipciu e cu atât mai deranjat de felul în care a fost tratat, el neavând rolul important care îi fusese promis. Pentru a veni la Cluj, el a renunţat la un salariu de 450.000 de euro la Anderlecht.

Mai mult, atunci când Şumudică l-a dorit la Gaziantep, turcii i-au oferit 600.000 de euro pe an. De asemenea, el a ales să rămână acasă, la Cluj el având un salariu de 25.000 de euro pe lună.

Scandal de proporţii cu Alex Chipciu în prim-plan

Chipciu a dorit să plece de la CFR Cluj, după ce fusese exclus din lot de Neluțu Varga, pentru că a militat pentru rămânerea lui Marius Șumudică și Marian Copilu.

Reclamă

În toamna lui 2021, potrivit Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF, Chipciu îşi încheiase raporturile contractuale cu campioana României. În aceeaşi zi, Giovanni Becali anunţa că Alex Chipciu rămâne la campioană.

„Nu a reziliat. Dacă ar fi reziliat, aş fi ştiut şi eu. E o chestie foarte simplă, cu vechiul contract, nefiind pe listă, nu putea fi trecut. A terminat vechiul contract şi a semnat pe restul de contract pe care îl mai avea, cu restanţe şi ce mai are de primit, ca să poată fi trecut pe listă. Atât şi nimic mai mult.

E normal, când se întrerupe un contract şi se depune altul…ei cred că e un alt contract, dar practic e tot contractul lui, numai că e făcut pentru a fi trecut pe listă. Era eliminat de pe listă şi acum e din nou pe listă„, a dezvăluit Giovanni Becali pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Alex Chipciu, scandal la CFR Cluj

În vara anului trecut, Alex Chipciu a fost exclus din lot după ce a avut un conflict cu Otto Hindrich, fostul portar al ardelenilor, la antrenamente. Mijlocaşul a fost lovit cu mingea în faţă şi a reacţionat violent. La scurt timp, Marius Şumudică a luat decizia categorică.

Tehnicianul şi-a explicat decizia la conferinţa de presă a meciului cu Young Boys. „Eu nu generez conflicte cu jucătorii, eu sunt un tip extrem de maleabil şi niciodată nu am distrus cariera niciunui jucător lăsându-l pe drumuri sau făcând ceva de genul ăsta. Eu nu am intrat în conflicte cu nimeni.

El s-a manifestat de aşa natură încât să fi eliminat, a trebuit să-l elimin din grup. Nu pot să accept la nesfârşit, nu pot să accept…mai există insulte între jucători, mai există clinciuri, dar nu pot să accept luptă fizică între jucători, niciodată nu o să fiu adeptul acestui lucru.

Eu am luat o simplă decizie, l-am scos din antrenament. De fapt el părăsise antrenamentul, nu am văzut în viaţa mea un jucător să îşi dea jos tricoul să plece de pe teren, fiind nervos. Practic l-am întrebat ceea ce s-a întâmplat, de ce face lucrul acesta”, a declarat Marius Şumudică în cadrul unei conferinţe de presă.

  • În 2016, Anderlecht plătea 3 milioane de euro pentru a-l transfera pe internaţionalul român de la FCSB
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și