Închide meniul

„Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid

Viviana Moraru Publicat: 3 mai 2024, 14:06

Reclamă
„Şumudică va dormi la stadion! Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid

Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu | Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid

Dan Şucu şi Marius Şumudică/ Colaj Hepta

Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu şi a dezvăluit când poate fi anunţat noul antrenor de la Rapid. Fostul jucător îşi doreşte să-l vadă pe Marius Şumudică pe banca giuleştenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a rămas fără antrenor principal, după ce Cristiano Bergodi a fost demis. Bogdan Lobonţ asigură interimatul, însă Dan Şucu a anunţat deja că se gândeşte la un tehnician, pentru sezonul viitor.

Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu | Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid

Robert Niţă a dezvăluit că marţi va fi ziua decisivă de la Rapid, atunci când Dan Şucu va decide cine va fi noul antrenor al formaţiei de sub Grant. Fostul jucător a transmis că îşi doreşte să fie numit Marius Şumudică, fiind convins că acesta este alegerea potrivită pentru giuleşteni.

De asemenea, Robert Niţă a transmis un mesaj savuros, declarând că Marius Şumudică îşi va îndeplini visul suprem dacă va fi ales de Dan Şucu. Niţă a glumit şi a spus că „Şumi” e chiar în stare să doarmă la stadionul din Giuleşti, dacă va fi numit antrenor.

„Îl ai liber pe Șumudică. Șumudică, chiar vorbeam aseară, dacă ajunge la Rapid, o să doarmă la stadion. Are o responsabilitate mult prea mare, e dorința vieții lui, visul vieții lui. Dacă ii spui lui Șumudică ‘Te duci la Rapid, iei campionatul, și după te arunci în cap de pe o stancă’..

Reclamă

Eu știu că până marți se va lua o decizie referitoare la banca tehnică. Sper, ca rapidist, să fie Șumudică. N-am mare prietenie cu Șumudică, a fost colegul meu, dar ca antrenor…”, a declarat Robert Niţă, conform fanatik.ro.

Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu

Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu. Tehnicianul a avut o întâlnire de o oră şi jumătate cu acţionarul majoritar al Rapidului.

Ca şi Dan Şucu, Marius Şumudică a evitat să spună concret dacă discuţiile se vor concretiza şi va deveni antrenorul Rapidului. Şumudică a precizat că Şucu nu doreşte decât binele echipei.

Reclamă 4 / 0/3

E adevărat, m-am văzut cu domnul Șucu. A fost o întâlnire pozitivă! Nu pot și nici nu vreau să intru în amănunte, respect faptul că domnul Șucu a dorit să mă cunoască personal. Dacă vreți alte detalii, vă rog să discutați cu domnia sa…

Pot să vă spun doar atât, a fost o oră și jumătate extrem de plăcută, în care am discutat cu un om care nu dorește decât binele Rapidului. Nu se gândește decât la binele Rapidului, cum să formeze un club la standarde occidentale, la standarde europene pentru fanii din Giulești!

Bineînțeles, este de notorietate, nu mai trebuie să repet asta, Rapidul este forever în sufletul meu… Le doresc multă baftă și lui Lobonț, și echipei, să câștige cu CFR-ul și să spere în continuare la Europa. Vedem zilele următoare dacă se va și concretiza ceva, cel mai bine ar fi să discutați cu patronul echipei, cu domnul Șucu”, a spus Marius Şumudică la fanatik.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet Vezi toate știrile
Citește și