Închide meniul

„Sună a văicăreală” Andrei Nicolescu, după ce recursul lui Dinamo a fost respins: „Atât au înţeles din cererea noastră”

Alex Masgras Publicat: 9 aprilie 2024, 17:01

Reclamă
„Sună a văicăreală Andrei Nicolescu, după ce recursul lui Dinamo a fost respins: „Atât au înţeles din cererea noastră

Andrei Nicolescu, după ce recursul lui Dinamo a fost respins: "Atât au înţeles din cererea noastră"

Andrei Nicolescu / Captură Antena Sport

Andrei Nicolescu a oferit o primă reacţie, după ce recursul lui Dinamo a fost respins. „Câinii” au primit o veste proastă la scurt timp după înfrângerea suferită la Galaţi, scor 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a făcut apel în privinţa deciziei Comisiei de Disciplină, care a suspendat terenul „câinilor” şi al celor de la UTA Arad pentru patru meciuri, după incidentele care au avut la meciul de la finalul sezonului regulat.

„Sună a văicăreală” Andrei Nicolescu, după ce recursul lui Dinamo a fost respins: „Atât au înţeles din cererea noastră”

Nu mai este nimic de comentat. Dacă atât au înțeles din cererea noastră. Vom vedea ce mobilizare se va face pentru meciul următor. Ce să comentăm?

Comisia de Disciplină e de atâta timp acolo și decide în spiritul regulamentului. Ce să mai facem? Am solicitat. Este o decizie defenitivă care ne impactează direct. Sună a văicăreală ce mai zicem acum.

Ce aș putea să schimb acum? Avem o decizie la Comisia la Disciplină și una la Recurs. Nu au gândit în spiritul competivității și suporterilor. Nu putem să mai discutăm. Trebuie să ne învățăm această lecție și să mergem mai departe”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

O nouă veste teribilă pentru „câini”! Dinamo a aflat decizia Comisiei de Recurs în cazul suspendării!

O nouă veste teribilă pentru „câini”, după ce aceştia au fost învinşi ieri în prelungiri de Oţelul, cu 1-0. Astăzi a venit decizia Comisiei de Recurs în cazul suspendării.

Dinamo era obligată să joace 4 meciuri de acasă fără spectatori, potrivit deciziei iniţiale. Comisia de Recurs nu a schimbat nimic, astfel că suspendarea iniţială devine definitivă!

”Întrunită marți, 9 aprilie 2024, Comisia de Recurs din cadrul FRF a luat următoarele hotărâri:

Reclamă 4 / 0/3

AFC UTA ARAD vs. CDE a LPF – Sancțiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată azi, 09.04.2024, în ședință nepublică, la sediul LPF.

SC DINAMO 1948 SA vs. CDE a LPF – Sancțiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată azi, 09.04.2024, în ședință nepublică, la sediul LPF”, se arată în comunicatul remis de către cei de la Comisia de Recurs, după decizia pe care membrii Comisiei au luat-o.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și