Închide meniul

„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”

Viviana Moraru Publicat: 27 aprilie 2024, 23:18

Reclamă
„Sunt antrenor de marcă! Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!

Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a oferit o reacţie savuroasă, după triumful FCSB-ului din Liga 1. Patronul roş-albaştrilor s-a declarat un antrenor de marcă, mărturisind că nu se teme nici de Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a devenit campioană matematic în Liga 1, după victoria cu 2-1 obţinută în faţa Farului. Roş-albaştrii s-au încununat campioni, după nouă ani de aşteptare.

„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului

Gigi Becali a transmis clar că îl va „spulbera” şi pe Dan Petrescu. „Bursucul” va fi din nou adversarul FCSB-ului, din sezonul viitor, atunci când va reveni pe banca lui CFR Cluj.

De asemenea, Becali a mai transmis un mesaj savuros şi a dezvăluit că în fiecare zi se trezeşte a patru dimineaţa pentru a mulge oile.

„Nu o să mai vedeți pe altcineva că se bucură în România de titlu! Așa cred eu. Se întoarce Dan Petrescu, îl spulber și pe Dan Petrescu. Eu acum sunt antrenor mare!

Reclamă

(Poate vă întoarceți în zona în care vă pricepeți bine!) La oi? Eu la ora 4 mă întorc la muls oile. Asta fac în fiecare zi”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană

Gigi Becali i-a făcut o propunere în direct lui Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană matematic în Liga 1. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit ce planuri are cu vedeta sa, care şi-a exprimat deja dorinţa de a pleca, la finalul sezonului.

Gigi Becali a dezvăluit că urmează să poarte o discuţie cu Florinel Coman, în privinţa viitorului său. Patronul de la FCSB vrea să-l păstreze pe acesta pentru a evolua în preliminariile Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

„Cu Coman reușim numai dacă vrea el. Oamenii au zis că vin joi ca să stabilim condițiile de plată. Ei vor contract de transfer, nu să plătească clauza. De ce să îl dau în rate pe Coman, dacă nu vreau să îl dau?! Eu vreau să fac o înțelegere, dacă Florinel e de acord, ca el să mai joace preliminariile. Că poate dacă vrea! Să facă pregătirea cu noi, nu cu ei. Asta e singura chestiune.

Joi vin și discutăm. Trebuie să discut și cu Florinel. Noi putem să le spunem în contract că dacă ne calificăm, scadem 500.000 din contract. Nu 5 milioane, mai dau 4.5 milioane de euro. Până nu a fost matematic, nu am vrut să facem negocieri”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:20 LIVE VIDEOSuedia – SUA și Cehia – Finlanda, ACUM în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6 la CM de hochei 21:20 LIVE TEXTSepsi – Rapid 3-1. Petrila a deschis scorul, dar a urmat dezastrul până la pauză pentru giuleşteni! 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid 21:10 Kriszta Incze și Cătălina Axente s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 85 de sportivi 20:55 LIVE VIDEOBari – Brescia și Sudtirol – Palermo, acum în AntenaPLAY. Echipa lui Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 20:32 Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB-ului, înainte de sărbătoarea de titlu. Detalii importante pentru suporteri 20:15 Mircea Rednic l-a auzit pe Răzvan Zăvăleanu şi s-a descătuşat chiar înainte de Dinamo – UTA: „Eu nu merit banii?” 20:13 VideoÎncăierare generală la Slovacia – Germania! Scene incredibile cu procedee de wresling la Campionatul Mondial de hochei 19:38 Rică Răducanu a împlinit 78 de ani şi l-a „distrus” pe Cristiano Bergodi: „Ne-ai luat banii, de ce nu ai stat în Italia?” 19:17 Edi Iordănescu a primit o ofertă colosală, de 5.000.000 de euro, din Arabia Saudită! Răspunsul dat de selecționer înainte de EURO Vezi toate știrile
Citește și