Închide meniul

„Suntem ca şi calificaţi!” Gigi Becali a anunţat strategia FCSB-ului din această toamnă: „Nu mă mai interesează banii”

Alex Masgras Publicat: 9 octombrie 2024, 23:03

Reclamă
„Suntem ca şi calificaţi! Gigi Becali a anunţat strategia FCSB-ului din această toamnă: „Nu mă mai interesează banii

Gigi Becali a anunţat strategia FCSB-ului din această toamnă: "Nu mă mai interesează banii"

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a anunţat strategia FCSB-ului din această toamnă. Patronul roş-albaştrilor a vorbit despre următoarele meciuri ale campioanei României, care vor avea loc după pauza internaţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru FCSB urmează meciurile cu Dinamo, Rangers şi Rapid, iar Gigi Becali aşteaptă 9 puncte. Mai mult, el a dezvăluit şi ce se va întâmpla la pauza meciului cu Dinamo, dacă lucrurile vor arăta bine pentru echipa sa.

„Suntem ca şi calificaţi!” Gigi Becali a anunţat strategia FCSB-ului din această toamnă: „Nu mă mai interesează banii”

Gigi Becali a dezvăluit că se vor efectua 3-4 schimbări la pauza meciului cu Dinamo, dacă FCSB va fi în avantaj, pentru a menaja jucătorii înaintea duelului cu Rangers. De asemenea, patronul FCSB mai pare interesat în cupele europene doar de meciurile de pe teren propriu, considerând că echipa sa este ca şi calificată:

„Câte puncte cu Dinamo, Rangers și Rapid? Cu Dinamo, Rangers și Rapid vreau nouă puncte. Acum nu mă mai interesează banii. Mă interesează campionatul și jocurile din Europa de acasă, pentru suporteri. Suntem ca și calificați. O să vedeți. Spun asta acum că e Dinamo, după Rapid. După avem Craiova. Acum e un moment în care trebuie să ne ridicăm în campionat.

Dar trebuie să calculăm minutele. Un jucător care joacă bine cu Dinamo sau 3-4, dacă avem rezultat bun la pauză, schimbăm 3, ca să scoatem un rezultat bun cu Rangers. Dacă e rezultat bun la pauză se fac 3-4 schimbări.

Reclamă
Reclamă

Vreau să câștig meciul cu Dinamo neapărat. Acum pun cea mai bună echipă. Știu cine trebuie să joace, ce poziție, am văzut cu Buzău tot. Mai aveam mici întrebări. Acum știu tot. Știu cât poate știi un om”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Gigi Becali are încredere în Mircea Lucescu înaintea meciurilor României: „Este foarte conştiincios”. Săgeţi către Edi Iordănescu

Gigi Becali nu se teme că jucătorii convocaţi de la FCSB îşi vor pierde ritmul dacă nu vor fi utilizaţi de Mircea Lucescu în partidele cu Cipru şi Lituania.

Chiar dacă aceştia nu vor juca, patronul roş-albaştrilor este convins că Mircea Lucescu se va ocupa şi de cei care nu vor prinde minute şi l-a înţepat pe Edi Iordănescu, fostul selecţioner:

Reclamă

„Probabil că s-ar putea să fie altceva cu nea Mircea. Cum să îi zic nea Mircea, că am aproape 70 de ani. Îi zic Mircea Lucescu sau domnul Lucescu. El e altceva şi se va ocupa şi de jucătorii care nu vor juca. Este foarte conştiincios Mircea Lucescu. Aşa cred.

Cred că are grijă de toate şi ia în calcul totul. Aşa l-am cunoscut când am stat de vorbă cu el. Dacă joacă Olaru, e bine. Dacă nu joacă, nu e bine. Dacă joacă înseamnă că e antrenat. Pentru mine problema e cu jucătorii care nu joacă.

Nici nu îi băga în seamă Edi Iordănescu. Eu aşa ştiu. Înseamnă că mă înşel eu”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:05

EXCLUSIVNicolae Stanciu, mobilizare maximă pentru calificarea la Mondial: „Doar asta avem în cap! Naţionala e totul pentru mine!”

22:57

Andrei Nicolescu a dezvăluit obiectivul lui Dinamo! Când speră că echipa se va lupta la titlu

22:38

Decizia luată de Comisia de Disciplină, după gestul golănesc făcut de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1

22:12

„Nu e treaba nimănui dacă fumez!” Wojciech Szczesny, mesaj categoric pentru contestatari: „Am fost aşa toată viaţa”

22:03

„Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!”

22:01

Fiul lui Djibril Cisse a debutat în fotbalul profesionist! Poate juca pentru 5 naționale diferite

1 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 2 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 3 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 4 FotoKira Hagi a transmis un mesaj emoționant pentru Gică Popescu, în ziua în care „Baciul” împlinește 57 de ani 5 „Îi dau afară pe toți!” Gigi Becali promite „revoluție” la FCSB, dacă ajunge în situația lui Dan Șucu. Avertisment teribil 6 Jaqueline Cristian, eliminată în turul doi de la Wuhan Open! A fost învinsă de numărul 7 WTA
Citește și