Închide meniul

Suporterii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – CFR Cluj! Mihai Stoica, prezent printre fani

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 august 2023, 11:25 / Actualizat: 5 august 2023, 14:41

Suporterii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – CFR Cluj! Mihai Stoica, prezent printre fani

Suporterii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB - CFR Cluj

Fanii FCSB-ului, prezenţi la casele de bilete de la stadionul din Ghencea/ Antena Sport

Suporterii au luat cu asalt casele de bilete, înaintea derby-ului dintre FCSB şi CFR Cluj. Fanii roş-albaştrilor speră să prindă ultimele tichete la duelul din Ghencea, care se va disputa duminică, de la ora 21:30, în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii roş-albaştrilor speră ca la derby-ul cu CFR Cluj, arena din Ghencea să fie plină. Este primul meci pe care roş-albaştrii îl dispută pe stadionul „de casă” al celor de la CSA Steaua, după o pauză de opt ani.

Suporterii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – CFR Cluj

Ultimele bilete la derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj au fost puse în vânzare astăzi, la stadionul din Ghencea. Deşi casele de bilete se deschideau la ora 11, zeci de fani ai roş-albaştrilor s-au strâns la coadă încă de la primele ore ale dimineţii.

Alături de aceştia, şi Mihai Stoica şi-a făcut apariţia în Ghencea. Managerul general al roş-albaştrilor i-a salutat pe câţiva dintre fanii roş-albaştrilor, care aşteptau la coadă.

Până astăzi, doar online, FCSB a vândut aproximativ 27.000 de bilete, pentru derby-ul cu CFR Cluj. Gheorghe Mustaţă a anunţat recent că alte aproximativ 3000 de tichete vor fi puse în vânzare la casele de bilete de la stadionul din Ghencea.

Reclamă

„Din câte știu, nu spun pe surse, știu direct de aici, s-au vândut în jur de 27.000. Vor să pună și la casele de bilete, pentru cei care nu pot să își activeze acel site online pentru bilete. Va fi sold-out. Peluza e plină, gata. Suntem vreo 6.000”, a declarat Gheorghe Mustaţă, conform fanatik.ro.

Pentru a putea închiria stadionul din Ghencea, pentru derby-ul cu CFR Cluj, roş-albaştrii au plătit suma de 37.000 de euro. Oficialii de la CSA Steaua au cerut mai multe garanţii, însă Gigi Becali a semnat un bilet de ordine de 750.000 de euro, care va fi folosit în cazul în care se vor produce daune majore pe stadionul din Ghencea.

Suma pe care o va încasa FCSB, după ce va disputa derby-ul cu CFR Cluj în Ghencea

S-a aflat suma pe care o va încasa FCSB, după ce va disputa derby-ul cu CFR Cluj în Ghencea. Gigi Becali dă o lovitură din punct de vedere financiar, dacă meciul se va disputa cu „casa închisă”.

Reclamă 4 / 0/3

Conform spotmedia.ro, FCSB va încasa peste 300.000 de euro, dacă se vor vinde toate biletele la duelul cu CFR Cluj.

Capacitatea arenei de casă a celor de la CSA Steaua este de 31.000 de locuri, iar cei de la FCSB au pus în vânzare puţin peste 27.000 de bilete, pentru derby-ul cu CFR Cluj.

Preţurile biletelor la FCSB – CFR Cluj:

  • PELUZE » 30 LEI
  • TRIBUNA 2 » Inel 1 – 50 LEI
  • TRIBUNA 1 » Inel 1 – 100 LEI
  • VIP » 200 LEI

Biletele în sistem online pot fi achiziţionate până duminică, la ora 16:00.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și