Închide meniul

Surprizele lui Elias Charalambous în U Cluj – FCSB! Darius Olaru, trimis în atac alături de Florinel Coman şi Octavian Popescu

Alex Masgras Publicat: 19 februarie 2024, 19:17

Reclamă
Surprizele lui Elias Charalambous în U Cluj – FCSB! Darius Olaru, trimis în atac alături de Florinel Coman şi Octavian Popescu

Surprizele lui Elias Charalambous în U Cluj - FCSB! Darius Olaru, trimis în atac alături de Florinel Coman şi Octavian Popescu

Darius Olaru, în timpul unui meci

Surprizele lui Elias Charalambous în U Cluj – FCSB. Antrenorul cipriot a pregătit o echipă inedită pentru partida de pe Cluj Arena. Partida va fi transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul cipriot a decis să înceapă meciul din etapa cu numărul 26 din Liga 1 cu Lixandru, Şut şi Alhassan la mijloc, în timp ce Ovidiu Popescu este înlocuitorul lui Dawa, fundaşul învoit după ce soţia sa a născut.

Surprizele lui Elias Charalambous în U Cluj – FCSB!

În condiţiile în care Lixandru, Şut şi Alhassan vor juca la mijlocul terenul în meciul cu U Cluj, Darius Olaru, căpitanul echipei, va fi folosit ca 9 fals în atacul lui FCSB. Octavian Popescu şi Florinel Coman sunt şi ei titulari în meciul de la Cluj.

Echipa de start a celor de la FCSB în meciul cu U Cluj

FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Ov. Popescu, Radunovic – Lixandru, Șut, Alhassan – Oct. Popescu, Olaru, Coman

Reclamă

Rezerve: Vlad, Panțîru, Miculescu, Phelipe, Antwi, Radaslavescu, Pandele

Absenți: Chiricheș, Pantea (accidentat), Băluță, Haruț (probleme medicale), Dawa (învoit)

Este criză la FCSB înaintea meciului cu U Cluj

Alexandru Pantea a suferit o accidentare „horror” la un antrenament şi va fi indisponibil o lungă perioadă de timp. Din defensivă lipseşte şi Joyskim Dawa, care a fost „învoit” şi a plecat în Franţa după ce soţia lui a născut.

Reclamă 4 / 0/3

OUT este şi unul dintre cei mai în formă jucători ai liderului, Alex Băluţă. Acesta a contactat un Rotavirus şi nu va putea fi recuperat la timp. Şi Denis Haruţ are un virus şi ratează meciul cu U Cluj. Elias Charalambous a făcut dezvăluiri din interior şi anunţă că este în căutarea unor soluţii salvatoare.

„Este ceva cu care ne confruntăm în ultimele săptămâni, diferiți viruși. Vreau să le mulțumesc medicilor noștri care lucrează ca nebunii, ca să ne pregătească jucătorii.

(Reporter: Mai aveți jucători cu care să jucați?) Când ai jucători accidentați, desigur, eu mereu spun că avem o echipă bună, face parte din joc. Trebuie să găsim soluții, e momentul în care trebuie să găsim soluții și cred în toți jucătorii pe care-i avem în echipă.

Nu sunt îngrijorat, sunt mulțumit de lotul pe care îl am, dar, cel mai important este să avem cât mai mulți jucători valizi”, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și