Închide meniul
EXCLUSIV

“Ți-e dor de grătarele de la FCSB, cu Reghecampf?”. Alex Bourceanu, dezvăluiri savuroase: “Făceam petreceri!”. Ce a spus despre momentul în care Nikolic a vomitat din taxi

Cosmin Cioboată Publicat: 9 februarie 2023, 11:28

“Ți-e dor de grătarele de la FCSB, cu Reghecampf?”. Alex Bourceanu, dezvăluiri savuroase: “Făceam petreceri!”. Ce a spus despre momentul în care Nikolic a vomitat din taxi

Alex Bourceanu este triplu campion al României cu FCSB

Alex Bourceanu este triplu campion al României cu FCSB / Hepta

  • “Ți-e dor de grătarele de la FCSB, cu Reghecampf?”
  • Alex Bourceanu, dezvăluiri savuroase

“Ți-e dor de grătarele de la FCSB, cu Laurențiu Reghecampf?”, a fost întrebat Alex Bourceanu, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE, moderată de Dan Pavel. Fostul căpitan al roș-albaștrilor a depănat amintiri din perioada petrecută la clubul patronat de Gigi Becali. Triplul campion al României cu FCSB a povestit cum se distra alături de colegii săi în timpul liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Bourceanu și-a cunoscut apogeul carierei la FCSB, echipă pe care a condus-o din postura de căpitan și alături de care a cucerit 7 trofee. El a făcut parte din echipa FCSB-ului care a câștigat titlul în Liga 1 în 3 sezoane consecutive, între 2013 și 2015.

“Ți-e dor de grătarele de la FCSB, cu Reghecampf?”. Alex Bourceanu, dezvăluiri savuroase

Fostul internațional și-a amintit de perioada de glorie de la formația roș-albastră, în care antrenor era Laurențiu Reghecampf. Întrebat despre grătarele pe care jucătorii lui Gigi Becali le făceau alături de “Reghe”, după marile victorii, Bourceanu a dezvăluit că îi plăceau la vremea respectivă, însă între timp și-a schimbat părerea.

Reclamă

Alex Bourceanu a precizat că n-a păstrat legătura cu toți jucătorii cu care a împărțit vestiarul FCSB-ului. Unul dintre ei este Stefan Nikolic. Fostul căpitan al roș-albaștrilor a rememorat incidentul celebru cu atacantul din Muntenegru.

În perioada în care juca la FCSB, Nikolic a fost surprins în timp ce vomita din taxi pe străzile din București, după o petrecere nocturnă.

Reclamă

Bourceanu a explicat că nu l-a certat pe Nikolic pentru gestul său, ci l-a ținut minte pentru performanțele sale din tricoul roș-albastru.

“(N.r. – Ți-e dor de grătarele cu Reghecampf?) De stadioane pline mi-e dor, și ăsta e unul dintre motivele pentru care încă mă întorc pe stadion. Sigur, mi-e dor de conexiunea cu oamenii. De grătare mai puțin. În general mai puțin. Încerc să fac mai multe lucruri care țin de alimentație, în special. Atmosfera era, într-adevăr, extraordinară. Dacă vorbim despre atmosferă, da, dar despre lucrurile care țin de grătar, atunci nu mai sunt atât de încântat. Atunci eram încântat.

Alex Bourceanu nu l-a certat pe Stefan Nikolic, după incidentul din taxi: „E problema lui!”

Făceam petreceri. Ne adunam undeva într-un mediu privat sau puteam să ieșim la un restaurant într-o seară. Nu sărea lumea pe noi, foarte puțin. Dădeam câteva autografe, dacă era necesar, dar nu pot să spun că lumea era înnebunită să sară pe noi și să nu ne lase să ne simțim bine.

Reclamă 4 / 0/3

Am ieșit și eu în decor, dar din fericire lucrurile n-au ieșit în evidență. Cred că au fost și filmate. (N.r. – Despre incidentul cu Stefan Nikolic) Fiecare am fost în situația aia. Cei mai mulți dintre noi, dar cred că fiecare. Îmi amintesc de pressing-ul pe care Nikolic îl făcea, golurile sale și penalty-ul scos cu AEK Larnaca, în Europa League.

A scos penalty, a dat gol și am câștigat cu 3-1. Acela e Nikolic pe care mi-l amintesc, ce făcea în viața privată era treaba lui. Fiecare aveam problemele noastre. Nu eram genul ăla de lider, să vorbesc cu jucătorii despre viața lor privată. E genul de jucător pe care mi-l doresc în echipă și când antrenez. N-am păstrat legătura cu el. N-am păstrat cu mulți colegi”, a spus Alexandru Bourceanu, la AS.ro LIVE.

Vezi mai jos emisiunea integrală AS.ro LIVE, cu Alex Bourceanu:

Stefan Nikolic a revenit în România, la 32 de ani!

Muntenegreanul Stefan Nikolic a revenit în România. Fostul atacant al celor de la FCSB, ajuns la 32 de ani, a semnat cu o formație din liga a treia.

Nikolic a ajuns la SCM Zalău, ocupanta locului 4 din seria a zecea din liga a treia.

„Avem plăcerea de a anunța transferul la echipa noastră a jucătorului Stefan Nikolic, dublu campion și câștigătorul unei Cupe a României cu Steaua București (n.r. – FCSB). Îi urăm bun venit la Zalău jucătorului și îi dorim mult succes în tricoul echipei noastre”, a anunțat SCM Zalău, pe rețelele sociale.

Reclamă

Nikolic evoluase ultima dată la Rudar Pljevlja, formație din prima ligă din Muntenegru, de care s-a despărțit chiar în această iarnă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”