Închide meniul

„Titlul nu se decidea aici!” Elias Charalambous, nemulţumit de arbitrajul lui Haţegan: „Au spus că se dă cartonaşul roşu!”

Reclamă

Publicat: 19 februarie 2024, 23:01

„Titlul nu se decidea aici! Elias Charalambous, nemulţumit de arbitrajul lui Haţegan: „Au spus că se dă cartonaşul roşu!

Elias Charalambous, nemulţumit de arbitrajul lui Haţegan

Elias Charalambous, în timpul meciului FCSB - Dinamo 2-1 / Hepta

Elias Charalambous s-a arătat nemulţumit de arbitrajul lui Haţegan şi a spus că titlul nu se decidea la Cluj. Charalambous susţine că, în cadrul unui seminar, cei de la Federaţie au spus că la faza în care Ovidiu Popescu a căzut se dă cartonaşul roşu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a recunoscut că obiectivul de la Cluj era ca echipa sa să câştige, dar nu nu e o dramă că FCSB a obţinut doar un punct.

Elias Charalambous, nemulţumit de arbitrajul lui Haţegan

În primul rând, am venit aici să câştigăm. Nu a fost cel mai bun rezultat, dar am obţinut un punct care poate fi important la finalul sezonului. Păstrăm punctul şi continuăm.

Din păcate, ca să câştigi, trebuie să marchezi. A fost un meci greu. Repet, indiferent de ce rezultat ar fi fost, titlul nu se decidea astăzi. O luăm pas cu pas. Suntem fericiţi că băgăm jucători tineri în echipă.

Nu putem critica jucătorii pentru un singur meci. Sunt sigur că vom marca în alte meciuri. (n.r. despre cotul primit de Ovidiu Popescu) Nu îmi place să vorbesc despre arbitraj, dar cei de la federaţie au făcut un seminar pentru acest gen de fază şi au spus că se sancţionează cu cartonaş roşu, dar nu e treaba mea”, a spus Elias Charalambous la digisport.ro.

Reclamă

Mihai Lixandru, avertisment după U Cluj – FCSB 0-0

Mihai Lixandru a transmis un avertisment după U Cluj – FCSB 0-0. Liderul din Liga 1 a făcut un pas greşit pe Cluj Arena, după ce nu a reuşit să obţină toate cele trei puncte cu U Cluj. După un început foarte bun de sezon, cu victorii la scor, FCSB a avut două meciuri cu câte un gol marcat, urmate de remiza cu U Cluj, al doilea egal din 2024.

Mihai Lixandru a tras un semnal de alarmă după rezultatul de egalitate de la Cluj. Mijlocaşul celor de la FCSB este conştient că există o scădere în jocul roş-albaştrilor, care încep să piardă avans. Lixandru a dezvîluit că obiectivul la FCSB în acest moment rămâne intrarea în play-off cu un avans confortabil.

„Cred că este un rezultat echitabil, dar un egal este ca o înfrângere. Am început să pierdem din avans şi este o problemă pentru noi, dar strângem rândurile şi suntem siguri că ne vom asigura locul 1 înaintea play-off-ului cu un avantaj important. Ne bucurăm că avem cea mai bună apărare din Liga 1. Cu apărarea câştigi campionate.

Reclamă 4 / 0/3

Noi am fost conştienţi, mai sunt multe etape până la play-off, suntem pregătiţi orice s-ar întâmpla. În play-off se va da bătaia. Vrem să strângem cât mai multe puncte.

Rapid şi CFR sunt două contracandidate serioase, de ce nu şi Craiova. Se înjumătăţesc punctele”, a declarat Mihai Lixandru.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și