Închide meniul
EXCLUSIV

Toate detaliile despre momentul în care Gigi Becali a fost dat afară din vestiar de Cristiano Bergodi. ”Eu nu am văzut niciodată așa ceva”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 iunie 2022, 14:30

Toate detaliile despre momentul în care Gigi Becali a fost dat afară din vestiar de Cristiano Bergodi. ”Eu nu am văzut niciodată așa ceva”

Gigi Becali e patronul lui FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali a fost dat afară din vestiar de Cristiano Bergodi, la pauza meciului dintre Steaua și Sheriff Tiraspol, 0-0, disputat în septembrie 2009.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pawel Golanski a povestit în detaliu ce s-a întâmplat la pauza partidei, când Becali a dat buzna în vestiar. Scandalul a dus la demiterea italianului, o zi mai târziu.

Gigi Becali a fost dat afară din vestiar de Cristiano Bergodi

”Am avut mai mulți antrenori, pe Hagi, Lăcătuș, Stoichiță, Bergodi. În Polonia, mă întrebau jurnaliștii de ce am avut 7 sau 8 antrenori în doar 3 ani? Le-am spus `stați, cu patronul, cu Gigi Becali, nu e așa ușor.` Au fost niște momente cu antrenorii.

A fost o situație, acum pot să zic. Meciul cu U Cluj (n.r. – e vorba de meciul cu Sheriff Tiraspol), pe Ghencea. La pauză, Gigi Becali a intrat în vestiar și a început să vorbească ”ce faceți, ar trebui să câștigați mai clar”.

Și atunci era antrenor Cristiano Bergodi. Și i-a spus frumos ”Mister, eu sunt șeful aici, în vestiar, tu ești patronul, dar nu vorbim aici în vestiar”. Și l-a dat afară din vestiar. După, a fost schimbat antrenorul. Cristiano nu a vorbit urât, a vorbit frumos.

Reclamă

Și pentru noi a fost un semnal că este un antrenor cu caracter puternic. El era responsabil de rezultate, patronul era responsabil de toate chestiile legate de bani. Eu nu am văzut niciodată așa ceva în Polonia. Când am venit, am auzit că dădea interviuri după meci, avea emoții”, a spus Golanski, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Pawel Golanski, jucătorul Stelei între 2007 și 2010

Dan Petrescu a fost cel care l-a recomandat pe Golanski la Steaua, pe vremea când Gică Hagi era antrenorul roș-albaștrilor. Becali a plătit 500.000 de euro pentru jucătorul care a primit un salariu anual de 200.000 de euro. În 2010, el a revenit la Korona Kielce.

”La ultimea mea întâlnire cu Gigi Becali, a fost foarte serios. Când am terminat contractul, m-a sunat el pe mine și mi-a spus ”Pawel, te rog frumos, vino la mine”. Au fost niște probleme cu banii și a zis ”știu că trebuie să plătim, hai să rezolvăm acum, mare respect că 3 ani ai fost aici”. Am dat mâna cu el, am spus ”mult respect” și am plecat”, a mai spus Golanski.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și