Închide meniul
EXCLUSIV

Toate detaliile despre momentul în care Gigi Becali a fost dat afară din vestiar de Cristiano Bergodi. ”Eu nu am văzut niciodată așa ceva”

Dan Roșu Publicat: 16 iunie 2022, 14:30

Reclamă
Toate detaliile despre momentul în care Gigi Becali a fost dat afară din vestiar de Cristiano Bergodi. ”Eu nu am văzut niciodată așa ceva”

Gigi Becali e patronul lui FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali a fost dat afară din vestiar de Cristiano Bergodi, la pauza meciului dintre Steaua și Sheriff Tiraspol, 0-0, disputat în septembrie 2009.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pawel Golanski a povestit în detaliu ce s-a întâmplat la pauza partidei, când Becali a dat buzna în vestiar. Scandalul a dus la demiterea italianului, o zi mai târziu.

Gigi Becali a fost dat afară din vestiar de Cristiano Bergodi

”Am avut mai mulți antrenori, pe Hagi, Lăcătuș, Stoichiță, Bergodi. În Polonia, mă întrebau jurnaliștii de ce am avut 7 sau 8 antrenori în doar 3 ani? Le-am spus `stați, cu patronul, cu Gigi Becali, nu e așa ușor.` Au fost niște momente cu antrenorii.

A fost o situație, acum pot să zic. Meciul cu U Cluj (n.r. – e vorba de meciul cu Sheriff Tiraspol), pe Ghencea. La pauză, Gigi Becali a intrat în vestiar și a început să vorbească ”ce faceți, ar trebui să câștigați mai clar”.

Și atunci era antrenor Cristiano Bergodi. Și i-a spus frumos ”Mister, eu sunt șeful aici, în vestiar, tu ești patronul, dar nu vorbim aici în vestiar”. Și l-a dat afară din vestiar. După, a fost schimbat antrenorul. Cristiano nu a vorbit urât, a vorbit frumos.

Reclamă

Și pentru noi a fost un semnal că este un antrenor cu caracter puternic. El era responsabil de rezultate, patronul era responsabil de toate chestiile legate de bani. Eu nu am văzut niciodată așa ceva în Polonia. Când am venit, am auzit că dădea interviuri după meci, avea emoții”, a spus Golanski, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Pawel Golanski, jucătorul Stelei între 2007 și 2010

Dan Petrescu a fost cel care l-a recomandat pe Golanski la Steaua, pe vremea când Gică Hagi era antrenorul roș-albaștrilor. Becali a plătit 500.000 de euro pentru jucătorul care a primit un salariu anual de 200.000 de euro. În 2010, el a revenit la Korona Kielce.

”La ultimea mea întâlnire cu Gigi Becali, a fost foarte serios. Când am terminat contractul, m-a sunat el pe mine și mi-a spus ”Pawel, te rog frumos, vino la mine”. Au fost niște probleme cu banii și a zis ”știu că trebuie să plătim, hai să rezolvăm acum, mare respect că 3 ani ai fost aici”. Am dat mâna cu el, am spus ”mult respect” și am plecat”, a mai spus Golanski.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și