Închide meniul

Toate reacțiile după ce Sepsi și Botoșani au încheiat play-out-ul pe locurile de baraj de Conference League!

Alexandru Ivan Publicat: 16 mai 2022, 22:50 / Actualizat: 17 mai 2022, 0:08

Toate reacțiile după ce Sepsi și Botoșani au încheiat play-out-ul pe locurile de baraj de Conference League!

FC Botoșani și Sepsi au terminat pe locuri de Conference League

FC Botoșani și Sepsi au terminat pe locuri de Conference League / Hepta

  • Sepsi și FC Botoșani, pe locuri de Conference League
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Sepsi și FC Botoșani au terminat play-out-ul pe locuri care asigură prezența la barajul pentru Conference League. Toate reacțiile sunt aici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Ilyeș, antrenor secund Sepsi: „Echipa a început să joace odată cu venirea lui Bergodi. Sperăm ca conducerea să aducă câtiva jucători de valoare. Daca reușim, avem vise mai mari”. 

Sepsi și FC Botoșani, pe locurile de Conference League 

Valeriu Iftime, patron FC Botoșani: „Din câte ştiu eu, dar nu sunt foarte bine informat, adică nu ştiu ce prevede regulamentul, dacă Sepsi câştigă Cupa României, vom juca baraj cu Rapid, acasă la noi. E o situaţie nemaiîntâlnită ce avem noi acum. E o chestiune care nu ar trebui să ne dea atâta bătaie de cap, habar nu am dacă scrie în vreun regulament. Dar aşa cum jucăm noi, acum, în România, nu ştiu dacă sunt regulamente pe lumea asta care să acopere toate situaţiile. Noi trebuia să batem Dinamo, ca să fim pe locul 7, pentru că aveam şi o sută de mii de euro în plus la buget. Dacă Sepsi nu ia cupa, jucăm la ei, regulamentul rezolvă situaţia asta. Dacă Sepsi ia cupa, atunci lucrurile se complică. Eu vreau să ia cupa şi să jucăm la Botoşani un meci măcar, e frumos. Eu cred că va fi Botoşani – Rapid la Botoşani şi câştigătoarea joacă acasă la Craiova. Eu aş prefera un meci acasă la noi, pentru bucuria spectatorilor”, a declarat Iftime, la Orange Sport.

Reclamă

Vitalie Damașcan, atacant Sepsi: „Sunt fericit că am marcat. Am foarte inspirat, Ișvan a centrat, primul gând a fost să fac o foarfecă, mi-a ieșit bine. Aceste lucruri nu au nimic în comun cu fotbalul, indiferent de naționalitate și culoarea pielii. Oamenii care sunt competenți să ia măsuri. Ne-a părut rău că nu am prins play-off, avem un meci greu săptămâna asta. Câștigând Cupa putem repara tot ce am făcut greșit. Se investește în acest club. Acest oraș merită Cupa.

Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani: „Se poate pune problema să mă vedeți mai departe. Deocamdată sunt la FC Botoșani, mai sunt de jucat două meciuri, apoi voi discuta cu domnul Iftime și vom vedea ce se va întâmpla.

Reclamă

Va veni și timpul acela când antrenorul Marius Croitoru va face pasul la altă echipă. După trei ani de zile, consider că am făcut o treabă destul de bună la Botoșani. Asta nu înseamnă că nu voi mai continua aici, vom vedea.

Sunt doi jucători străini semnați cu FC Botoșani în momentul acesta, doi jucători în care eu am încredere”.

Cu toate că Sepsi și Botoșani au terminat pe locurile de baraj, cele două echipe nu știu dacă se vor duela. Echipa covăsneană e prezentă și în finala Cupei României, împotriva lui FC Voluntari. Dacă o va câștiga, formația lui Bergodi își asigură automat prezența în preliminariile Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

În acest caz, prebarajul se va juca între FC Botoșani și Rapid, ocupanta locului al treilea din play-out. Barajul Sepsi – Botoșani rămâne în picioare doar dacă Sepsi pierde finala Cupei. Regulamentul FRF nu a prevăzut această situație și va clarifica lucrurile în cursul zilei de mâine.

Rezultatele înregistrate azi:

  • CS Mioveni – Rapid 3-2
  • Clinceni – Botoșani 0-4
  • FC U Craiova 1948 – Sepsi 0-5

Clasamentul din play-out:

1. Sepsi 42 de puncte
2. FC Botoșani 41 de puncte
3. Rapid 39 de puncte
4. FC U Craiova 1948 34 de puncte
5. UTA 33 de puncte
6. CS Mioveni 31 de puncte

Sursa: Flashcore

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv!
Liga 1 • 19 mart., 9:36
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul
Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari
Liga 1 • 18 mart., 22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping
Liga 1 • 18 mart., 16:34
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi