Închide meniul

Toni Petrea a semnat un nou contract cu FCSB! Anunţul făcut de Mihai Stoica: „Posibil să mai aibă un secund”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 iunie 2022, 22:27 / Actualizat: 12 iunie 2022, 23:57

Toni Petrea a semnat un nou contract cu FCSB! Anunţul făcut de Mihai Stoica: „Posibil să mai aibă un secund

Toni Petrea vrea să transfere de la FCSB, după ce a fost numit la Chindia

Toni Petrea, într-un meci pentru FCSB/ Hepta

Toni Petrea a semnat un nou contract cu FCSB. Mihai Stoica a anunţat că antrenorul vicecampioanei a semnat noul contract vineri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a scăpat de emoţii. Toni Petrea a semnat un nou contract cu FCSB. Acesta este valabil pe următorul an.

Toni Petrea a semnat un nou contract cu FCSB

”A semnat, îţi zic eu, alaltăieri, facem anunţul marţi, nu trebuie să facem anunţul când vreţi voi, facem marţi, când începem pregătirea.

Sunt şi eu aici şi nu e normal să discutaţi… e lipsă de respect faţă de Petrea. Ţi-am spus clar că e făcută şi chiar dacă nu semnase era făcută. Nu era normal să întrebi, e un pic de lipsă de respect faţă mine şi faţă de Petrea. Chiar dacă nu a fost anunţul, nu era normal să întrebi.

Uite, îţi zic eu acum, anunţ că a semnat Petrea. Era clar că ne-am înţeles, am spus de mai multe ori că ne-am înţeles. A fost omul plecat, nu am vrut să semneze pe mail. Da, a semnat Petrea, cu acelaşi staff, posibil să mai aibă un secund. Un an a semnat.

Reclamă

Nu există obiectiv în contractele noastre cu antrenorii, din moment ce e de un an de zile, se discută de continuare când se termină”,  a anunţat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea rămâne la FCSB

Chiar dacă a pierdut titlul, Gigi Becali a anunţat că doreşte să îl păstreze pe Toni Petrea la echipă. Patronul FCSB a dat vina pe greşelile de arbitraj din finalul sezonului pentru pierderea titlului.

Păi dacă omul e campion? El poate să zică, băi, nu ţi-e rusine?! Sunt campion! Nu am cum să nu i-l semnez pentru că el e campion! I-a fost furat titlul! Hai să vedem la anul ce se va întâmpla! Trebuie luaţi de la început! Va fi şi VAR!

Reclamă 4 / 0/3

A fost ofsaid în minutul 87? A dat gol din ofsaid CFR? Nu mai bag aia… probabil mai primeau o pasă, sau dădeau pe lângă ea. S-a nimerit Mateiu să dea gol. Bine, glumesc acum, să nu se supere Reghe. Nu zic că a făcut blat Craiova, dar parcă nu voia să dea gol, parcă nu le convenea. Avem 1 punct peste ei și suntem campioni. Eu exclud minciuna și hoția. 

Dacă voiam să fiu campion, am jucat cu Iași. Ne trebuia un egal. Eu erau în 10 oameni și ne-am dat gol. Am zis „nu, mă, nu. Eu vreau să fiu campion cum trebuie’ Acum aștept să văd cununa pe care nu o vor primi ei. Adică să cadă cu polonezii (n.r. – Lech Poznan), să iasă din prima. În loc să fie coroana pe capul nostru, e la ei. Cum să-i zic eu lui Petrea că nu a câștigat campionatul? Uite, mă, offside. 

Dacă se arbitra corect am avut 11 metri și cu Voluntari, la Tănase. Aveam vreo 15 11 metri până acum, a pus Camora mâna pe minge ca la handbal și nu a dat 11 metri. A dat la Miron, care a dat cu capul. Trebuia să dea capul la o parte să dea gol CFR. Sunt mai multe lucruri. Nu mai vreau să le zic acum. Așa cum au fost toți împotriva mea, așa vreau ca Domnul să fie cu mine„, spunea Gigi Becali la Pro Arena.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și