Închide meniul

Toni Petrea va avea un salariu mai mic la FCSB după prelungirea contractului. Câți bani i-a dat Gigi Becali

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 iunie 2022, 19:59

Toni Petrea va avea un salariu mai mic la FCSB după prelungirea contractului. Câți bani i-a dat Gigi Becali

Toni Petrea e antrenorul lui FCSB din noiembrie

Toni Petrea, la o conferință de presă / Antena Sport

Toni Petrea semnează pe un salariu mai mic prelungirea contractului lui FCSB. Gigi Becali îi dă mai puțini bani decât până acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea va fi antrenorul lui FCSB și în stagiunea următoare, dar cu un salariu mai mic decât avea până acum.

Gigi Becali îi dă lui Toni Petrea un salariu mai mic la FCSB dupa prelungirea contractului

Conform fanatik.ro, Toni Petrea va încasa 8.000 de euro lunar la FCSB, conform noului său contract. Până acum, salariul său a fost de 10.000 de euro. Gigi Becali i-a scăzut remunerația cu 2.000 de euro.

Sursa citată anunță însă că Petrea va avea în noul contract mai multe bonusuri și alte prime. În cazul în care aceastea vor fi îndeplinite, antrenorul ar putea ajunge la aceleași încasări ca înainte.

Toni Petrea a revenit la FCSB în noiembrie 2021 și s-a luptat la titlu până în finalul play-off-ului, pierdut în fața rivalilor de la CFR Cluj.

Reclamă

Gigi Becali a anunțat transferuri la FCSB

Gigi Becali anunţă transferuri la FCSB după accidentarea lui Iulian Cristea. Fundaşul s-a rupt în partida Muntenegru – România, 2-0, şi va lipsi 6 luni de pe teren.

Cum Cristea rămăsese singurul fundaş de meserie de la FCSB, după despărţirea de Miron, Gigi nu poate rămâne doar cu experimentele Haruţ, Nedelcu sau Ovidiu Popescu. Becali anunţă că va aduce un fundaş. Pe de altă parte, omul de afaceri l-a înţepat pe Edi Iordănescu, pentru folosirea lui Cristea în faţa apărării.

“Deci lipseşte 6 luni? Suntem obligaţi să facem transferuri. O să vină un fundaş central, cu siguranţă. Edi Iordănescu este mai deştept decât toată lumea. Aşa se dă. Acum nu vreau să critic, dar toţi îl văd pe Iulian Cristea fundaş central, numai Edi îl vede închizător?

Reclamă 4 / 0/3

Joacă acolo cu Răzvan Marin, cu Alexandru Cicâldău, cu închizători de meserie. Păi Darius Olaru nici nu avea cu cine să joace la mijlocul terenului. Cu cine să joace? Cu Alexandru Creţu?”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Gigi Becali a primit ofertă pentru Florin Tănase

Golgheterul Ligii 1 este dorit de campioana Ungariei. Ferencvaros a oferit deja 2 milioane de euro, dar s-a lovit de refuzul lui Becali. Latifundiarul din Pipera a cerut să fie introdusă o clauză suplimentară de un milion de euro.

Am discutat în urmă cu două săptămâni. Eu am cerut 3 milioane de euro, cât e clauza. Impresarul care a venit mi-a spus că ei ar vrea să dea 2 milioane de euro. Atunci am spus să dea 2 milioane de euro acum și încă un milion dacă se califică în cupele europene, oricând, pe durata contractului. Așa mă asigur că iau 3 milioane.

Să vedem. Impresarul a zis că s-ar putea face. Dar nu am mai primit niciun răspuns. Oricum, dacă începe campionatul nu-l mai dau. Nu mai pleacă nimeni de la FCSB după ce începe sezonul (n.r. – 16 iulie). Dacă pleacă până atunci, am timp să aduc un nou atacant”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Căpitanul lui FCSB a marcat 20 de goluri în acest sezon şi trece prin cel mai bun moment al carierei. Cota lui a ajuns, potrivit Transfermarkt, la 5.5 milioane de euro. Ferencvaros urmează să intre în primul tur al preliminariilor UEFA Champions League. Din aceeaşi fază va intra în competiţie şi CFR Cluj.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și