Închide meniul

Toni Petrea vrea să ia titlul în Ghencea: „Ar fi important să jucăm acolo!” Ce spune de lupta pentru locul 1 şi care e situaţia lui Olaru şi Vinicius

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 aprilie 2022, 13:42

Toni Petrea vrea să ia titlul în Ghencea: „Ar fi important să jucăm acolo! Ce spune de lupta pentru locul 1 şi care e situaţia lui Olaru şi Vinicius

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Toni Petrea ar vrea ca FCSB să joace pe Ghencea
  • Ce a spus de lupta la titlu

Toni Petrea a spus că ar fi „un lucru important” dacă s-ar juca cu titlul pe masă derby-ul cu CFR Cluj pe stadionul Ghencea. Petrea nu se teme că FCSB ar avea parte de o atmosferă ostilă din partea ultraşilor care susţin CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat că va face cerere ca FCSB să joace pe stadionul Ghencea partida din ultima etapă cu CFR Cluj.

Toni Petrea: „Nu e riscant să jucăm în Ghencea”

Nu m-am gândit la chestiunile astea cu stadionul. Ar fi un lucru important să jucăm pe Ghencea. Nu cred că e un lucru riscant să mergem acolo, trăim totuși într-o lume civilizată. Până la urmă e un joc, un sport.

Reclamă

Se poate întâmpla orice, poți să primești un cartonaș galben la o fază unde ești nevoit să faci fault. Ei sunt conștienți că un cartonaș galben ar face să nu evolueze în etapa viitoare.

Darius Olaru este mai bine, s-a antrenat cu echipa și poate evolua. Vinicius încă este în perioada de recuperare, nu face antrenamente cu echipa și nu va fi în lot.  Eu cred că joacă pentru ei, pentru carierele lor, să plece la mai bine. Asta le zic și eu mereu, că trebuie să joace pentru familiile lor, pentru ei, și după pentru club”, a spus Toni Petrea în conferinţa de presă.

Reclamă

Toni Petrea, despre duelul cu echipa lui Hagi şi lupta la titlu: „Tot timpul am sperat la locul 1”

Toni Petrea a spus că a sperat tot timpul la primul loc, chiar şi când CFR Cluj avea un avantaj uriaş în fruntea clasamentului. După victoria de la Cluj, FCSB s-a apropiat la doar două puncte de campioană. FCSB este condamnată să câştige partida cu Farul, care va fi luni, de la 21:00, ]n format LIVE TEXT pe as.ro.

O deplasare la o echipă care este preocupată de fotbal, de joc ofensiv. Vin după un meci pierdut și cu siguranță vor încerca să arate altfel. Noi trebuie să avem aceeași atitudine la fel ca la partida cu CFR.

Tot timpul am sperat la primul loc, important este să tratăm serios fiecare joc în parte. Țin să atrag atenția jucătorilor și tuturor din jurul echipei că este un meci foarte important. Tot timpul atmosfera a fost bună. Normal că după victoria cu formația de pe primul loc este un entuziasm mai mult. Mă interesează ce se întâmplă la noi, nu la la alții. Cred că fiecare meci din play-off o să fie disputat. Ceea ce mă interesează este ca noi să ne vedem de jocul nostru.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, toți pot spune că noi putem avea un avantaj că ei nu au anumiți jucători. Dar ei au un stil de joc și se prezintă cam la fel indiferent de fotbaliști. Nici nu vreau să mă gândesc până la ultima etapă”, a mai spus Toni Petrea.

Toni Petrea, considerat cel mai bun antrenor din România de Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir crede că Toni Petrea este cel mai bun antrenor din ţară. Mai mult, fostul preşedinte al LPF e de părere că Gigi Becali va continua tot cu el şi în sezonul următor.

FCSB are cel mai bun antrenor din țară, pe Petrea. Nu exagerez cu nimic! Este atât de diplomat, îl studiez cum vorbește. A fost subiect de studiu pentru mine. L-a lăudat Mihai Stoica, iar el nu prea laudă pe nimeni. Îmi place de Toni Petrea, îl lasă tot pe el și nu-l pune pe Croitoru”, a spus Dumitru Dragomir la prosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”