Închide meniul

Tony da Silva e gata să o încurce pe FCSB: „Trei puncte sau măcar un punct”! Ce a spus de Omrani, fost atacant al roş-albaştrilor

Bogdan Stănescu Publicat: 15 august 2024, 17:39

Reclamă
Tony da Silva e gata să o încurce pe FCSB: „Trei puncte sau măcar un punct! Ce a spus de Omrani, fost atacant al roş-albaştrilor

Tony da Silva e gata să o încurce pe FCSB: "Trei puncte sau măcar un punct"!

Tony Da Silva, la conferinţa de presă de prezentare la Poli Iaşi / YouTube Poli Iaşi

Tony da Silva e gata să o încurce pe FCSB! Antrenorul ieşenilor a spus în conferinţa de presă de dinainte de meciul cu roş-albaştrii că Poli Iaşi vine la Bucureşti pentru a face „cel mai bun meci posibil”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tony da Silva a subliniat că jucătorii ieşeni au şansa să-şi arate valoarea în meciul de sâmbătă cu FCSB. FCSB – Poli Iaşi se dispută sâmbătă, de la ora 22:00, pe stadionul Ghencea. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Tony da Silva e gata să o încurce pe FCSB: „Trei puncte sau măcar un punct”! Ce a spus de Omrani, fost atacant al roş-albaştrilor

Vom juca împotriva campioanei, pentru noi este un orgoliu. Jucătorii noştri au oportunitatea să arate valoarea lor împotriva unei echipe puternice. Mergem să ne jucăm şansa. Muncim, ştim ce avem de făcut, ne creăm ocazii în timpul meciurilor, dar din păcate lipsa de concentrare ne pedepseşte. Cu FCSB vrem să facem cel mai bun meci posibil şi să luăm trei puncte sau măcar un punct”, a declarat Da Silva în conferinţa de presă.

Da Silva a precizat că fotbaliştii săi au arătat până acum că ştiu să joace fotbal, dar că au făcut greşeli copilăreşti.

Antrenorul portughez a spus că e mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie. El a dezvăluit că Omrani, transferat la Poli Iaşi în urmă cu câteva zile, face progrese şi munceşte serios la antrenamente.

Reclamă
Reclamă 4

Omrani a muncit bine în această săptămână, arată dorinţă de a ne ajuta. A avut o săptămână bună la antrenament. În curând va fi un ajutor foarte mare pentru noi”, a spus Tony da Silva.

Omrani (31 de ani) a evoluat pentru FCSB în perioada septembrie 2022 – septembrie 2023. De la FCSB s-a transferat gratis la Petrolul Ploieşti. În perioada în care Gigi Becali l-a adus gratis la FCSB, de la CFR Cluj, Omrani era cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.6 milioane de euro. Cota de piaţă a atacantului cu dublă cetăţenie, algeriană şi franceză, s-a prăbuşit în ultima perioadă. Omrani valorează acum numai 300.000 de euro.

Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” au rămas fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape

Meciul Poli Iaşi – Dinamo s-a încheiat 2-2. Ultimul duel al etapei a cincea a început cu un penalty pentru oaspeţi acordat în secunda 20, după faultul comis de Samayoa asupra lui Selmani, care a şi transformat. În minutul 13, Bordeianu a restabilit egalitatea, cu un şut superb, de la peste 30 de metri.

Reclamă

Înainte de pauză, Samayoa şi-a luat revanşa pentru penalty-ul din secunda 20 şi a marcat, după un corner. Dinamo a obţinut însă un punct graţie autogolului din minutul 57 al lui Todoroski. După acest meci, Dinamo este pe locul 4, cu 8 puncte, în timp ce Poli Iaşi este pe locul 15, cu 4 puncte. Pentru „câini” urmează derby-ul din Giuleşti cu Rapid, în timp ce Poli Iaşi va juca la Bucureşti, cu FCSB.

În sezonul trecut, Dinamo a învins-o cu 1-0 pe Poli Iaşi, în play-out-ul Ligii 1, graţie unui gol marcat de Ahmed Bani, în prelungiri. În sezonul regular, ambele partide dintre cele două echipe s-au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:37

EXCLUSIVMihaela Cambei, surprinsă de cadoul uriaş de la Ion Ţiriac: „Mai repede decât mă aşteptam”. Decizia luată după ce a scris istorie

20:25

LIVE TEXTCFR Cluj – Maccabi Petach Tikva 0-0. Dan Petrescu luptă pentru play-off-ul Conference League

20:10

„Nu ai cum să-l ții pe bancă pe Chiricheș” Gigi Becali, criticat pentru decizia pe care a luat-o în privinţa fundaşului!

19:41

„A tras arbitrul cu Sparta Praga la meciul cu FCSB?” Verdictul lui Cristi Balaj!

19:07

„Îşi înmormânta mama, iar în Giuleşti era înjurat” Un fost director sportiv al lui Dinamo i-a luat apărarea lui Neil Lennon!

18:44

Neluţu Varga, deranjat de declaraţiile lui Dan Petrescu: „Să nu se mai plângă”! I-a transmis unde se duc banii din transferuri!

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului 3 Ce ne spun cifrele Formulei 1! Analiza lui Adrian Georgescu 4 Gest uriaş pentru Ana Bărbosu, după medalia de bronz cucerită la Paris! Suma pe care o va încasa gimnasta 5 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 6 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre”
Citește și