Închide meniul

Topul în care Florinel Coman e peste Angel di Maria! „Mbappe” are un sezon de vis, iar specialiștii au dat verdictul

Alex Ioniță Publicat: 4 aprilie 2024, 14:03

Reclamă
Topul în care Florinel Coman e peste Angel di Maria! Mbappe” are un sezon de vis, iar specialiștii au dat verdictul

Iată topul în care Florinel Coman e peste Angel di Maria

Florinel Coman / Profimedia

Iată topul în care Florinel Coman e peste Angel di Maria. Specialiștii au realizat o listă cu jucătorii care au parte de sezoane de vis, iar „Mbappe de România” ocupă o poziție surprinzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Topul realizat de specialiști este bazat pe media notelor obținute de jucătorii din afara celor mai importante campionate ale Europei.

Topul în care Florinel Coman e peste Angel di Maria

Sofascore.ro a publicat această listă, în care se regăsesc jucători importanți din campionatele Cehiei, Ungariei, Olandei, Scoției, Serbiei, dar și din Liga Portugal.

Printre aceștia, singurul jucător din campionatul României, este Florinel Coman, care ocupă poziția a 5-a. Topul este bazat pe media notelor obținute în acest sezon, iar „Mbappe” a obținut punctajul de 7,92. Tot el a fost cel care a postat această listă, pe rețelele de socializare.

Postarea lui Florinel Coman / Instagram

Jucătorul de la FCSB se află peste Angel Di Maria, care ocupă poziția a 9-a, cu 7,76. Din Liga Portugal, în acest top, se mai regăsește si rivalul argentinianului, Viktor Gyokeres, de la Sporting Lisabona. Acesta ocupă poziția a 3-a, cu media de 7,99.

Reclamă

Di Maria și Gyokeres se vor duela direct în derby-ul etapei din Liga Portugal, Sporting – Benfica. Partida se joacă pe data de 6 aprilie, de la ora 22:30 și va fi LIVE în AntenaPLAY.

Florinel Coman va avea un salariu uriaş la FCSB!

Florinel Coman va avea un salariu uriaş la FCSB! Acest lucru se va întâmpla din vară, dacă va accepta să rămână la FCSB în ciuda faptului că are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

Florinel Coman ar avea o ofertă din Arabia Saudită, de la Al-Duhail. Echipa arabă ar fi dispusă să îi ofere un salariu de circa 2 milioane de euro pe sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a anunţat că îi va face un salariu uriaş lui Coman la FCSB, dacă acesta va accepta să rămână la „roş-albaştri”. Becali i-a propus un salariu de 60.000 de euro pe lună lui Coman.

Este exact dublu faţă de cât câştigă în acest moment Florinel Coman la FCSB. Becali a precizat că Florinel Coman i-a transmis că vrea să plece afară.

„Am vorbit cu Coman, vreau să plec afară. ‘Da, mă, tată, şi eu vreau, să iau banii pe tine’. ‘Nu te hazarda, îţi fac 60 de mii’.

(n.r.: despre salariul lui Coman, care ar fi mult peste tot ce găseşti în Liga 1) Nici nu mai găseşti cum e Coman”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

În momentul de faţă, cel mai bine plătit jucător din Liga 1 este Vlad Chiricheş, care are un salariu de 400.000 de euro pe an. Chiricheş a renunţat însă la salariul uriaş în perioada în care a lipsit de pe teren, fiind de acord să primească doar 5.000 de euro pe lună. Florinel Coman câştigă 30.000 de euro pe lună la FCSB.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și