Închide meniul

Transferul lui Kevin Boli la FCSB ar putea pica. Valeriu Iftime, mesaj categoric pentru Gigi Becali: „Gratis nu pleacă de la mine!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 decembrie 2022, 16:31

Transferul lui Kevin Boli la FCSB ar putea pica. Valeriu Iftime, mesaj categoric pentru Gigi Becali: „Gratis nu pleacă de la mine!

Gigi Becali i-a decis soarta lui Leo Strizu

Gigi Becali este patronul lui FCSB / Hepta

Valeriu Iftime a anunţat că transferul lui Kevin Boli la FCSB ar putea pica. Patronul lui FC Botoşani a venit cu lămuriri după ce Gigi Becali a anunţat că a rezolvat venirea fundaşului ivorian de 31 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iftime a avut un mesaj categoric pentru Gigi Becali. A dat de înţeles că latifundiarul din Pipera s-a grăbit când a anunţat primul transfer al iernii făcut de vicecampioana României. Încă nu s-a ajuns la un acord din punct de vedere financiar.

Transferul lui Kevin Boli la FCSB ar putea pica. Ce a declarat Valeriu Iftime

Dacă a spus că probabil Boli va merge la FCSB, probabil că domnul Becali s-a bazat pe bunul simţ al amândurora. Pe al meu că nu voi cere sute de mii de euro, dar şi pe al dânsului că nu va vrea să ia fotbalistul gratis. Pentru că gratis nu va pleca de la mine. El mai are contract până la vară.

Depinde şi de ce vrea el pentru că încă nu ştiu, că n-am apucat să discutăm, deoarece este şi accidentat„, a declarat Valeriu Iftime pentru digisport.ro.

Kevin Boli a evoluat ultima oară în Turcia, la Samsunspor, înainte să semneze cu FC Botoșani. În Liga 1, fundașul ivorian a mai jucat la Viitorul și CFR Cluj, alături de care a cucerit, în total, 5 titluri de campion. La Botoşani, Boli are un salariu lunar de 7.000 de euro.

Reclamă

Boli ar putea semna cu FCSB pe 1 ianuarie, când va intra în ultimele şase luni de contract. Totuşi, nu va putea evolua în tricoul lui FCSB până la vară dacă Becali va ajunge la un acord cu patronul moldovenilor.

Gigi Becali a anunţat că Kevin Boli va semna cu FCSB

Cu numai câteva ore în urmă, Gigi Becali a spus că a bătut palma cu Valeriu Iftime pentru primul transfer al iernii la FCSB. 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Kevin Boli, potrivit Transfermarkt.

Da, m-am înțeles cu Iftime, probabil că Boli va veni la noi. În fotbal, depinzi de o zi sau de o altă zi. Când câștigi, spui că-l iei, apoi, când pierzi, spui că nu-l mai iei. Dar m-am înțeles cu Iftime. Eu îl vreau pe băiat”, a declarat Becali, în exclusivitate pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali l-a dorit pe Kevin Boli şi în vară, când putea să îl ia gratis. Patronul FCSB nu s-a putut înţelege la bani cu fundaşul de la Botoşani. După mai multe discuţii cu Mihai Stoica şi Nicolae Dică, patronul de la FCSB a renunţat la această mutare.

I-am dat 25.000 sau 50.000 pe Boli. 400.000 să aştepte. Foarte bine, omul nu face rău că cere. Dacă omul e deştept şi prost. Când a fost gratis m-am consultat cu colaboratorii. Am zis să îl luăm gratis. Cică ne facem de râs, că nu mai poate!

Acum nici pe Dică, nici pe MM nu mai întreb. Vreau fotbalist, iau fotbalist. De asta sunt patron. Ia verificaţi-l 6 luni. Vrei să joci la FCSB, să te verific… 6 luni la strung, să văd dacă ştii cu maneta”, a spus Becali, la Pro Arena.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și