Închide meniul
NEWS ALERT

Transferul lui Pavol Safranko la FCSB a picat. Mihai Stoica: „E un capitol încheiat!”. Lovitură pentru Gigi Becali!

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 iulie 2022, 10:54

Transferul lui Pavol Safranko la FCSB a picat. Mihai Stoica: „E un capitol încheiat!. Lovitură pentru Gigi Becali!

FCSB se revoltă după schimbarea din play-off decisă de LPF

Gigi Becali şi Mihai Stoica, în timpul unei conferințe de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Gigi Becali insistă pentru transferul unui atacant
  • Mihai Stoica a dezvăluit că Pavol Safranko nu vine la FCSB

Transferul lui Pavol Safranko la FCSB a picat. Mihai Stoica a oferit detalii despre răspunsul primit de la atacantul dorit de Gigi Becali. Patronul lui FCSB este pe punctul de a plăti clauza de reziliere a lui David Miculescu, de 1.7 milioane de euro, dar îşi mai doreşte un jucător în ofensivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 27 de ani este în Africa de Sud şi şi-ar fi dorit o revenire în Liga 1. Slovacul a jucat la Sepsi numai puţin de 73 de meciuri şi a reuşit să dea 17 goluri şi 10 pase decisive.

Transferul lui Pavol Safranko la FCSB a picat

Safranko nu a putut să îi confingă pe conducătorii lui Mamelodi să îl lase să plece, după ce aceştia i-au achitat, vara trecută, 700.000 de euro lui Sepsi.

Reclamă

Ne trebuie un număr 9 puternic, un jucător cu mai multă experienţă. D-aia şi vorbisem pentru Şafranko, dar e un capitol încheiat. E încheiat pentru că e sub contract şi noi nu avem… Ne-a anunţat că-i sub contract, n-a mai discutat. (n.r. – E un capitol încheiat?) Absolut„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali a dezvăluit că Safranko se teme să semneze cu FCSB din cauza modului în care îşi critică jucătorii. Mutarea se putea realiza numai în cazul în care atacantul cotat la 800.000 de euro îşi rezilia contractul cu Mamelodi Sundowns FC.

Reclamă

Avem nevoie de un număr 9 clasic. Safranko, din câteva am înţeles, este încă sub contract cu Mamelodi Sundowns. Asta însemnând că nu e liber. Depinde şi câţi bani (n.r. – se cer pentru transfer). Gigi decide asta, o să-l întreb dacă suntem dispuşi să facem o ofertă pentru Mamelodi.

Avem câteva nume pe care o să începem să le urmărim, dar la momentul ăsta nu avem un jucător pe care să-l ofertăm”, a declarat, aseară, Mihai Stoica.

Latifundiarul din Pipera a confirmat, pentru Antena Sport, că are nevoie de un golgheter după plecarea lui Florin Tănase. Vrea cu orice preţ să mai realizeze un transfer.

Reclamă 4 / 0/3

Eu trebuie să mai iau un atacant. Nu ştiu tată, să vedem ce zice (n.r. Safranko). Îmi mai trebuie un atacant, altceva nu ştiu„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

EXCLUSIV | Gigi Becali a renunţat definitiv la transferul lui Alexandru Işfan

Gigi Becali a dezvăluit că a renunţat definitiv la transferul lui Alexandru Işfan de la FC Argeş. Patronul lui FCSB asigură că nu îi va face concurenţă lui Mihai Rotaru, care îl vrea pe mijlocaşul de 22 de ani la Universitatea Craiova.

Latifundiarul din Pipera renunţă la jucătorul care a dat recital în meciul FC Argeş – U Cluj, scor 3-1, din această etapă a Ligii 1. Işfan a fost autorul unei „duble” şi a unui assist.

„În ceea ce-l priveşte pe Işfan, eu am convenţie cu Rotaru. I-am luat deja, nu mă mai bag pe Işfan. Avem o convenţie. Măcar să-l ia pe Işfan, el aşa mi-a spus: Dawa şi Işfan. Acum măcar să îl ia, nu mă mai bag! Şi în plus de asta, nu am ce să fac, e acelaşi post. Am Cordea, am Miculescu, nu-mi mai trebuie Işfan„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu