Închide meniul

Florin Răducioiu a analizat transformarea FCSB-ului, sub comanda lui Mihai Pintilii: „Ceva s-a întâmplat, s-a vrut asta”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 noiembrie 2022, 18:03

Florin Răducioiu a analizat transformarea FCSB-ului, sub comanda lui Mihai Pintilii: „Ceva s-a întâmplat, s-a vrut asta

Florin Răducioiu a primit explicații de la doctorul Bresciei, în legătură cu perfuziile roz

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Transformarea FCSB-ului sub comanda lui Mihai Pintilii a fost analizată de Florin Răducioiu. Fostul internaţional consideră că echipa roş-albastră a suferit o schimbarea majoră, de la plecarea lui Nicolae Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii a obţinut două victorii importante pe banca FCSB-ului, de la plecarea lui Nicolae Dică. Antrenorul „interimar” al roş-albaştrilor a ieşit învingător din duelurile cu Rapid şi FC U Craiova 1948.

„Transformarea” FCSB-ului sub comanda lui Mihai Pintilii, analizată de Florin Răducioiu

Florin Răducioiu este de părere că jucătorii au părut descătuşaţi în ultimele două meciuri din Liga 1, cu Mihai Pintilii pe banca tehnică. Fostul internaţional este de părere că Nicolae Dică a fost înlăturat în mod intenţionat de la echipă, fiind convins că „s-a vrut asta”.

Totodată, Răducioiu a declarat că până şi bucuria jucătorilor de la goluri s-a schimbat alături de Mihai Pintilii, fiind o „îmbrăţişare colectivă”, spre deosebire de perioada în care echipa era pregătită de Nicolae Dică.

„Asistăm la o transformare. Acum, sincer, din păcate pentru Dică, e adevărat. Asistăm la o transformare a echipei, din punct de vedere al entuziasmului, al declaraţiilor, până şi al modului cum ei se bucură la goluri. Această îmbrăţişare colectivă în jurul antrenorului e un semnal important. E o transformare.

Reclamă

Bineînţeles că este ostentativă. Absolut. Văzut din afară, cu ochi de suporter, sigur că da. Este ostentativ. Ceva s-a întâmplat, e clar că s-a vrut asta. Echipa nu mai era cu Dică şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Orange Sport.

Mihai Pintilii are un bilanţ pozitiv pe banca FCSB-ului. Deşi antrenorul a declarat că nu este pregătit pentru sarcina de a pregăti echipa, Gigi Becali insistă ca fostul mijlocaş să rămână pe banca tehnică a roş-albaştrilor, ca antrenor „principal”.

Gigi Becali, reacţie nervoasă când i s-a amintit că Mihai Pintilii nu are licenţa PRO

Gigi Becali a avut o reacţie nervoasă în momentul în care i s-a amintit că Mihai Pintilii nu are licenţa PRO şi că trebuie să îi găsească antrenor. Patronul roş-albaştrilor a răbufnit şi a anunţat că încă este în căutarea unei soluţii regulamentare.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera vrea să îl lase în continuare „principal” pe Mihai Pintilii. Vrea să urmeze modelul lui Mihai Croitoru, care în acest sezon a stat atât pe banca lui FC U Craiova 1948, cât şi pe cea a lui FC Argeş.

„De ce să caut antrenor? Nu caut pentru că o să fac conform regulamentelor. Eu aşa fac. Dacă alţii au făcut, fac şi eu la fel. Dacă a făcut Croitoru, înseamnă că se poate. Atunci înseamnă că şi eu pot. Se poate legal, nu?

Hai să vă spun un lucru, fiecare are opinia lui. Eu sunt societate comercială şi îl angajez pe unul. Nu este tâlhar, e fotbalist. Este problema mea, e chestiunea mea economică. Ce, mă obligi pe mine să pun antrenor?

De ce să am licenţă, nu vreau să am licenţă! Eu ştii ce fac? Acum mă acomodez şi mă adaptez„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Recomandări
  • Florin Răducioiu a analizat FCSB-ul, după plecarea lui Nicolae Dică
  • Ce a declarat fostul internaţional

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:25 Max Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
Vezi toate știrile
Citește și